Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/05/2021

    Just got the TV Box. Takes more than a Month to arrived. Very easy to Connect to WiFi and to my Bluetooth Keyboard and Bluetooth Mouse. Software is Up to Date. Android 11 is installed. No AAA battery included. Geekbench 5 Test: single core Score 53 Multi core Score 163. Memory information 7,38 GB. Not the fastest device. Takes Long to Download. PC Mark Test 2.0 : Performance Score 2230 Im realy Not impressed by These Tests. Expect a faster device but my old PC ist faster but this is more than 10 years old. NO TF Card Slot AS advertised. i complain about this device. i can Not recommend this device. Slow , No TF Card Slot. i Wonder how this can Advertise AS an 8K TV Box. my Tests Shows so slow FPS. very poor

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Trwało 20 dni, aby dostać się nieco dłużej niż moje poprzednie zamówienie, testowałem H96MAX i jest to zdecydowanie uaktualnienie do H96 Max X3 Amlogic S905X3 4GB RAM.I działa doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Türkiye İstanbula aldım. Ürün sağlam geldi, Sadece ürün iyi paketlenmemişti, onun dışında hiçbir sorun yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt. Ze wszystkimi funkcjami, które reklamuje. Kontrola głosu i latająca mysz. Wideo HD i profesjonalne brzmienie. super zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    very good! open playstore like mobile phone. you can download every app. not high temperature after hours of use.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Szybka dostawa i dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Very Good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    jest wystarczająco szybki dla Android Box, ale kontroler nie ma wiele zasięgu, Bluetooth kontrolera jest łatwo odłączony, a najgorsze, po tygodniu kolory obrazu zaczynają psuć się, jak widać na zdjęciach, Naprawili po chwili lub z restartem, co sprawia, że pudełko nie działa, użyłem różnych kabli HDMI

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    I ordered this TV box for my neighbour , after he seen my TV box working. The box arrived yesterday and he is over the moon with it. Many Thanks Bonggood for this great TV BOX.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.74
    • US$37.99
    • US$58.99
    • US$45.99
    • US$41.39
    • US$104.99
    • US$44.99
    • US$71.99
    • US$28.99
    • US$42.99