Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2022

    W porządku, a on przybył cały i zdrowy. To działa bezbłędnie, programy można instalować na nim bez żadnych problemów, a także uruchamia przeglądarkę bez problemów. Netflix również idzie - to punkt krytyczny. Szybkość jest świetna, Android 11 na początku staje się niezwykły, ale potem można się do niego przyzwyczaić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    W końcu dotarło moje pudełko. Dziękujemy całej drużynie Banggood za pomoc, powagę i profesjonalizm okazany w obsłudze przesyłki. Z pozdrowieniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Nie przez box froad Selar, moje zamówienie to H96max 8k Ultra HD, z pilotem głosowym, ale z piaskiem selarowym w normie ir

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    ok .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Zamawiam ten produkt H96 MAX RK3566 8/128G TV Box Zdalne sterowanie Adaptor mocy Kabel HD Podręcznik użytkownika. I otrzymałam złą wersję tego samego produktu. Zamawiam pilota głosowego, a oni dostarczyli stary pilot IR. Więc chcę moje pieniądze na zwrot. Jak najszybciej.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Otrzymano dobrze w przewidywanym terminie dostawy. Przedmiotem była reklama. Jednym z rozczarowań jest jednak to, że dostarczany pilot jest niezwykle wolny i nie reaguje. Bardzo wąska dziedzina skuteczności. Sprawia, że nawigacja jest bardzo frustrująca. Wolałbym zapłacić trochę więcej za lepszy, bardziej responsywny pilot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Bardzo ładny koniec potężny TV Box, ale pilot Bluetooth nie działa poprawnie. Z tym innym pilotem, działa idealnie, dzięki czemu działa idealnie.-for-X96-mini-KM9-A95X-H96-MAX-Android-TV-Box-p-18636.html?cur_warehouse=CN

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Najwyższa pozycja w ofercie w naprawdę specjalnej cenie. Pamięć 8GB RAM i duża przestrzeń do przechowywania sprawiają, że doświadczenie jest wyjątkowe i niezwykle gładkie. To jest świetne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    plně funkční tv android box ovladač je kvalitnější než u těch nejlevnějších tv boxu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Dostawa w zapowiedzianych terminach Dobrze zapakowane opakowanie Na testy to będzie musiał poczekać, bo teraźniejszość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$61.20
    • US$159.99
    • US$248.39
    • US$54.99
    • US$75.99
    • US$77.69
    • US$39.26
    • US$83.89
    • US$51.99
    • US$28.99
    • US$47.99
    • US$38.10
    • US$30.99
    • US$38.99
    • US$49.65
    • US$39.26
    • US$43.99
    • US$195.49