Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3927)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(3927)
    • 5 Star(3583)
    • 4 Star(331)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/04/2021

    Ładne pudełko, płyn roboczy i bez przegrzania. Wypróbowane z Kodi budowa i Rokkr app, prędkość połączenia internetowego bez żadnych problemów. Ustawiłem animację, przejście i Thord thon 0,5 Widziałem kilka artefaktów, gdy jest na wyświetlaczu 4K, ale nie próbowałem w aplikacjach, tylko na wyrzutni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Długo to trwało, ale przyszło. To działa dobrze i mam nadzieję, że tak będzie przez długi czas. Aby korzystać z niego lepiej, jest to wygodne z bezprzewodową myszą, ponieważ sterowanie ma podstawowe offsety. I jest to widoczne na obrazach. Szkoda, że nie chronią go trochę przy pakowaniu. Dobrze, że nie za bardzo go trafili.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Jedyną rzeczą, która nie była pełna moich upodobań, był pilot do strumieniowania aplikacji (próbowałem Netflix i Prime Video), ponieważ mam telewizor Roku i kontroler działa płynnie i nie wiem, czy to wina samego programu czy Androida, Ale koniec używania 'zwój' do poruszania się i to raczej powoli

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Hallo, ich habe diese TV Box bei Banggood bestellt um meinen fast 13 Jahre alten Toshiba Fernseher Smart TV fähig zu machen. Ich bin total begeistert von der kleinen Box. YouTube läuft in einer sehr guten Bild/Video Qualität (außer bei Musikvideos was an deren Qualität liegt ). Im Internet kann man auch sehr gut Surfen. Die Maus-Funktion an der Fernbedienung ist vollkommen in Ordnung. Bluetooth funktioniert auch bestens. Um die Box vor Überhitzung zu schützen habe ich bei eBay für keine 7 EU einen TV Box Lüfter ( wie auf den Fotos gut zu erkennen ) bestellt, dadurch wird sie im Betrieb nicht so heiß und lebt bestimmt länger.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Produkt dotarł w dobrym stanie. Działa bardzo dobrze. Udało mi się zainstalować aplikacje, które chcę. Nie masz czego zazdrościć innym produktom. Ogólnie rzecz biorąc, jest to zgodne z oczekiwaniami, biorąc pod uwagę, że zawsze przed zakupem jakiegokolwiek produktu dobrze jest zrobić małe badania, aby potem nie było skargi. Jeśli chodzi o dostawę, była szybsza niż się spodziewałem, do Peru. I przybył w doskonałym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Otrzymałem produkt w 10 dni. Prędkość jest w porządku. Obraz jest w porządku. Jednak zapłaciłem w sumie 161 tl podatku od cła za 320 lirów, łącznie z ubezpieczeniami. Poproszę o zwrot pieniędzy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Przybyło do Turcji w 11 dni po nakazie, bez problemu, bez szybkiego transportu, bez problemu, bez problemu, bez problemu, w ogóle, 23 tl cła., ci, którzy będą go wziąć, mogą wziąć to ze spokojem umysłu. Dzięki

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2020

    Produkt dotarł w ciągu 18 dni. Pakowanie było dobre. Zdalne jest oparte na IR, może być lepsze, jeśli będzie zaopatrzone w pilota na bazie Bluetooth. Inaczej wszystko jest w porządku i satysfakcjonujące.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Dostarczenie do marokc 30 dni, to było dobrze śledzone nadal dostępne, jeszcze nie testowane, wracam po jak to jest sztuczka, mercu sprzedawca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Dobry produkt tylko, że myślałem, że pójdzie szybciej niż mój poprzedni telewizor, ale idzie tylko trochę lepiej Mam jeszcze kilka rzeczy to jest jak telewizor Smart Birds Hai Ratos dają mi wisiorek albo sam idzie Lentas...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10,487
    • Ft11,104
    • Ft17,305
    • Ft13,880
    • Ft5,242
    • Ft13,880
    • Ft11,536
    • Ft11,412
    • Ft20,020
    • Ft22,056
    • Ft21,593
    • Ft12,338
    • Ft16,657
    • Ft28,689
    • Ft16,349
    • Ft7,401
    • Ft15,114
    • Ft36,402