Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(305)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(305)
    • 5 Star(277)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/07/2021

    Przybył na czas. Mały, ale cudowny, android. Gra wszystkie aplikacje, których chcę użyć. Netfix, marketing, YouTube itp. Pilot jest trochę niewygodny i nie działa. Ale urządzenie ma możliwość połączenia się z innym lepszym pilotem. Bardzo małym kosztem, rozwiązałem swój problem. Żeby zrobić prosty, inteligentny telewizor. Jest na czas. Mały, ale cudowny, android. Gra jak wszystkie inne rzeczy, których chcę użyć. Netfix, rzeczywistość, YouTube. Druga kontrola jest nieco niewygodna i nieopłacalna. Problemem było przejście na kolejny poziom kontroli. W tej chwili obawiam się, że zrobię inteligentny telewizor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Opis jest tak samo dokładny jak na zdjęciu i bardzo wysoka jakość. Dziękuję wszystkim i specjalne podziękowania dla sprzedawcy polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Dostawa jest stosunkowo szybka, prawie 3 tygodnie do poczty w pobliżu Moskwy. W pełni pasuje do opisu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Całkiem przyzwoite androidowe pudełko. Wystarczyło 10 dni roboczych, aby otrzymać jednak pudełko przybyło zmiażdżone i musiał ponownie otworzyć klawiatury na swoje miejsce, ale działa i ładuje dobrze. Mieszkam w Niespodzianka w Arizonie i to jest moje 12 zamówienie z Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Produkt wydajności cenowej do oglądania filmów na podstawie filmów i komentarzy kupujących. Nie miałem okazji spróbować... Jakość materiału jest dobra... Dzięki Banggood ❤

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Πολύ γρήγορη αποστολή. Το tv box είναι καλό, με μόνο πρόβλημα, την λειτουργία επιλογής με ποντίκι υπολογιστή, που δεν δέχεται την εντολή για αριστερό κλικ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    W czasach firmy, dobrze zrobione DHL, powinienem oczywiście wykluczyć, że opakowanie zasługuje na większą uwagę. Przetestuję to, kiedy będę miał czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    this tv box is great i watch movies a lots on it and is fast no lags 4k video wifi great range can use vpn kodi and many other app my tv is like a computer now i use wireless mouse and keyboard

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Sam zapłaciłem cło. Przyszło w ciągu 12 dni. Dziękuję, jest trochę uszkodzony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • catay09
    TR
    22/01/2021

    Bardzo dobry produkt. Został wysłany do Turcji w 10 dni.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 948
    • Ft17 609
    • Ft17 794
    • Ft10 894
    • Ft11 633
    • Ft3 142
    • Ft5 809
    • Ft13 800
    • Ft21 427
    • Ft17 068
    • Ft22 641
    • Ft9 039
    • Ft13 520
    • Ft11 948
    • Ft17 294
    • Ft12 577
    • Ft17 923
    • Ft2 176