Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(74)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(74)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2021

    Dobra cena, dobre wyniki. Prehrieva s...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    رائع سعر مناسب يعمل بثبات بعد تجربة موصفات 32g اصدار 10

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Dostawa 30 października przed 2 dni od szacowanego i w dobrym stanie. Artykuł wydaje się dobrej jakości, chociaż w instalacji albo przez wiedzę lub nie... W tym samym czasie miał awarię w My LCD TV PHILIPS Model 49pus6031/12. Był do naprawy i będę wiedział, czy diagnostyka Philips została uruchomiona przez instalację Box H96 MAX RK3318 4GB RAM 32 GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 Android 10. 0 4K VP9 H.265 TV Box Support Youtube 4K lub jeśli był z innej przyczyny. Jeśli to zostało sprowokowane przez Puszkę, w odpowiednim czasie poproszę o odpowiedzialność. Wyślę to tutaj, jak tylko poznam przyczynę awarii. Więc uważaj...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Miałem problem z pierwszym otwarciem. Był naprawiony, kiedy zainstalowałem go w ustawieniach fabrycznych Fiata

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Wielkie pudełko i doskonała usługa dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Impressed how small box is, after 1 week usage only 2 times apps freeze and required restart of the applications. Remote control is not the best, i have already ordered air mouse control in order to better control the box.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Wielkie doświadczenie z Banggoodem. Tylko 5 dni od porządku do mojego domu. Paczka nietknięta i bez zadrapania. Pudełko 4/32 i działa świetnie. Wiele aplikacji, Google Play, iptv działa płynnie, nie ma na co narzekać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    As a set-top box for IPTV and watching movies online, good. The price and quality correspond. Recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Spektakularne! Bardzo dobra definicja, nie jestem kompatybilny z Disneyem; poza tym doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    WSZYSTKIE SUPER

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$51.96
    • US$204.99
    • US$43.88
    • US$32.33
    • US$50.99
    • US$45.99
    • US$41.39
    • US$72.99
    • US$34.64
    • US$39.26
    • US$29.99
    • US$49.99
    • US$61.20
    • US$82.99
    • US$79.34
    • US$71.99
    • US$51.99
    • US$6.99