Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1)
    • 5 Star(1)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-21 09:53:23

    Perfect for bike. I fixed it in Bullet electra. Nice pure white light. First snap with high and low beams. Second one with low beam only. Third snap is without lights on.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-01 15:37:48

    Good value for money. Has strong light. See on the pics the comparison vs a classic halogen bulb.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-24 11:54:19

    me encanto. lo recomiendo al 100% no lo pienses en comprarlo. Las fotos no le hacen justicia. Pero en verdad alumbra muy fuerte

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-09 07:02:52

    se la ve muy bien, que perfecto en una honda navi

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-03-22 10:14:12

    excelente

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    BA20D 3000 LM / 18W Hi/Lo LED Bulb

    2018-09-06 09:22:04

    Purchased for my Yamaha scooter. It seems to be built of quality materials. I have not tested it yet.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    led bulb

    2018-08-28 05:02:09

    very good led light . value for money.light is very good.even bike at ideal conditions

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-01 21:18:12

    muy buen producto, me funciono el LED H4 excelente para mi italika FT200 ts. mejoro el alumbrado muchísimo. demoro un mes en llegar mi pedido a Mexico

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-06 10:33:28

    For know OK

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-24 06:26:51

    Excelente artículo

    Komentarze (1)
  1 2 3 4 5 6 7  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>