Opinie klientów

4.87 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(94)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(94)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2021

    Świetny aparat koszt-jakość. Ten, który mam, nie idzie w górę i w dół. Przesuwa się na lewo i prawo. Posługuje się ludzkimi ruchami za pomocą AI. Jakość obrazu to HD (nie FHD), ale cena była zbyt niska. Nie znalazłem slotu micro SD, ale może być w chmurze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Rezolucja jest lepsza niż się spodziewałem. Używam go do monitorowania drukarek 3D. Jest z solidną aplikacją. Noktowizor jest idealny, podświetlenie IR jest dość mocne. Pięć gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Dostałem go wczoraj. Szybka dostawa. Używany tylko przez chwilę, ale działa naprawdę dobrze i za cenę jest świetny! :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Działa świetnie 👍👌 nie mogę się doczekać, kiedy będę w pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Nie działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Paczka dotarła na chwilę Ale co najważniejsze, przedmiot pasuje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Nie mogę odmówić za taką cenę, ale powinieneś wiedzieć, w co się pakujesz. Aparat, który jest dostarczany, odpowiada co najmniej w wyglądzie zakupionego produktu, a następnie przestaje. W samym pudełku znajduje się XiaoRV Q12, to jest to, co się dzieje, gdy przyjrzeć się pudełku. Brakuje właściwego opisu, ponieważ można, grzecznie mówiąc, trafić do kosza. Aplikacja V380Pro wymaga wielu przyzwyczajenia. Na Youtubie są dobre filmy, więc nie panikuj. Sama kamera może być wyłączona, nie pojawia się w opisie. Aby to zrobić, naciśnij obiektyw do góry, jest przycisk resetowania i, o dziwo, slot na kartę SD. Najlepiej jest częściej próbować przycisk reset za pomocą widelca, który jest używany do zmiany karty SIM w telefonach komórkowych. Aparat pobiera karty pamięci z 4-128 gig, kartę można sformatować za pośrednictwem aplikacji. Jeśli więc jesteś trochę zaniepokojony, znajdź opisy na różnych stronach i trochę cierpliwości, to kamera jest już polecana. Wykonanie jest naprawdę dobre, małe, kompaktowe obudowa z tworzywa sztucznego, które również mogą spaść. I możesz otworzyć obudowę za pomocą komercyjnego rozstawu. (wypróbowany) Możesz kupić kamerę, jeśli jesteś trochę cierpliwy, nic dla osób, które chcą mieć wtyczkę i odtwarzanie:)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Dobrze zapakowany produkt. Nie będąc aparatem najwyższej klasy, wydaje mi się to bardzo interesujące, a mianowicie w korzyściach kosztowych. Lokalizacja do umieszczenia karty SD jest bardzo dobrze przemyślana, znajduje się na dole czarnej części kamery w kierunku pionowym. Szkoda, że nie można przesunąć kamery w górę i w dół przez aplikację V380 pro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Bardzo szybka dostawa, ale... Kamera nie działa. Jak mogę ponownie uruchomić to urządzenie? Ma dwie dziury w plastikowej okładce, ale... Która dziura jest do ponownego uruchomienia i w jakiej pozycji osłony...???

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Pierwsza kamera była zepsuta, Banggood natychmiast wysłał mi nową. Może tylko obracać się w prawo i lewo, w górę i w dół nie jest możliwe!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,365
    • Ft10,120
    • Ft11,907
    • Ft9,525
    • Ft4,165
    • Ft8,334
    • Ft26,794
    • Ft7,738
    • Ft7,804
    • Ft1,831