Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-11 14:32:59

    Good

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-26 00:10:57

    The cameras night vision is very good

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-05 18:55:45

    Did not send me this one though I purchased this one. Sent another Guudgo 24 led +3hd lenses camera. Camera seems ok and was easy to install with help of V380 app. I wish I would have receive the one I ordered but it will do. One thing I can say is I have received everything I ordered from Banggood.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-09 13:45:54

    Item good received. Package has minor transport damage, but camera itself has no visible damage. Testing will be done later.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-25 15:36:37

    Very good camera. It does exactly what is described. I hope it will stand the test of time. It came very quickly. Thanks bangood

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-13 09:31:28

    Arived quick, big cammera, good quality picture, easy and quick instalation, english manuals and aplication.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-06 19:15:15

    la apariencia se ve muy delicada. falta probarla a la intemperie para revisar su calidad. cumple con las funciones descritas hasta el momento.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-08 13:06:13

    muito obrigado gostei como descrito. ótimo vendedor recomendo. quando testar a câmera eu volto a falar.

    Komentarze
  • Loc
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-10 14:39:00

    tried out one working right out of the the box. other two cameras, will test them later

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-07 09:28:21

    good seller

    Komentarze
  1 2 3  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>