Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/02/2022

    This camera supports ONVIF (it is advertised on the box). I managed to connect it to iSpy software using Add ONVIF camera, and ONVIF for PTZ. I used to connect it to local network using ethernet cable. Camera identify itself as EYEPLUS_DEV Firmware 5.0.4.1 Hardware ID: 88. Video stream H264 1280x720 11.875fps. Audio PCM ALAW, Mono, 8kHz, 16bps. I've used admin 123456 as credentials (not sure if they are need nor correct, but it worked for me). I also installed their app an connected the camera via Add local camera, works fine. In both apps motion detection works well. Overall very happy with it.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    niesamowity aparat z dużym potencjałem i bardzo dobrym zdjęciem, otrzymałem do tej pory z tych 2 w sumie 5 kamer i spodziewam się otrzymać dodatkowe 3, to jest, w sumie, 8, I obawiam się, że sugeruję to tym, którzy interesują się aparatami, aby kupili go bez żadnych skrupułów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Dobry produkt, na pewno będę musiał je przetestować. Powłoka jest całkowicie plastikowa. Znaleziono wadę anten: 5 anten jest gotowe, ale w rzeczywistości tylko 1 jest podłączony, inne nie. Iluminatory po bokach tworzą potężne światło. Aplikacja, której używam to iCam 365, ale opakowanie zaleca V380. Wtyczka z dwoma gniazdami: Ethernet lan i zasilacz. Zasilacz 12v 2A

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Produkty dotarły w nienaruszonych opakowaniach. Skomentuję operację później, jak będą zainstalowane później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2022

    Fajna kamera, niestety mam popsutą przerwę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2022

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2022

    Szybkie dostawy, łatwe w obsłudze, działa zgodnie z opisem. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2022

    Bardzo dobry aparat, szybka dostawa, pięć gwiazdek!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2022

    Szybka, dokładna dostawa bez uszkodzeń. Produkt jest zgodny z opisem. Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Zamówione w niedzielę, dostarczane we wtorki. 4 anteny są ślepe. Tylko jedna antena działa. Nie próbowałem sygnału WiFi. Może będzie dobrze. Przewód zasilający jest zwarty, muszę go przedłużyć. Jakość obrazu odpowiada cenie. Odległość w nocy około 10 metrów. Detekcja ruchu działa bezbłędnie. Ładnie lśni. Pudełko nie było uszkodzone. Brakująca tylna okładka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$66.98
    • US$30.03
    • US$11.99
    • US$63.24
    • US$99.99
    • US$39.99
    • US$19.99
    • US$57.74
    • US$48.99
    • US$34.99
    • US$32.99
    • US$28.88
    • US$57.74
    • US$45.19
    • US$28.88
    • US$32.99
    • US$59.99
    • US$22.99