Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2022

    Model budżetowy, sprawny. Nie ma marki na aparacie ani pudełku, tylko Q1. Istnieje tryb samodzielny, można go używać bez Internetu, po prostu podłączyć smartfon do kamery. Śruby do montażu na suficie do kamery nie pasują, nakrętka jest większa niż otwór. Jakość obrazu jest dość przeciętna, cóż, to nie goopro, nie ma wiele do zrobienia. Ustawienia aplikacji v380 są dość skromne, ale główne jest tam. Tak jak powinienem wspierać onvif, ale nie testowałem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Mam wrażenie, że mam używaną kamerę. Skrzynka jest używana, a kamera ma ślady uszkodzeń, zwłaszcza część wokół kamery. Kamera działa w porządku, łatwo się go reguluje.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    Dobry aparat, pasuje do opisu i za odpowiednią cenę. Współpracuje z popularną aplikacją Onvier Dobra konsystencja kamery z tym, co jest poniżej. Dobry stosunek jakości do ceny. Kompatybilny z aplikacją Onvier.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    To jest naprawdę dobry aparat. To jest świetne zdjęcie i wideo. Wszystko dobrze i bardzo szybka misja. Gorąco polecam. Za dobre dla niej, próbowałem, ale zamówię więcej. Muszę jeszcze wypróbować, a w nocy jest ciemno. W tej chwili warte są pięć gwiazdek

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Nie ma nazwy i testuję to

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Dobry aparat, działa dobrze. Jest tylko jeden problem. Funkcja ptz obraca tylko w lewo i w prawo, a nie w górę i w dół. Musisz to zrobić ręcznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    it is good product 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Bardzo dobrze, dobrze, dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    | Kamera działa dobrze używaną aplikację V380PRO, która nie jest CZ wideo i zdjęcia są dobre. Pakiet jest dostarczany ze śrubami, które mają nagłówek niż otwory w aparacie, tak, że nie zmieszczą się w :-( Adapter nie jest dla naszego gniazda CZ jest szerszy i przeszkadza gniazdo wtyczki. Wymagany jest adapter lub wyjęcie pin :-( To wystarczy za taką cenę. Nie Podstawowe informacje o firmie V380PRO nie są CZ. Nagrania i filmy są dobre. Inna noc z dwójkami, które mają małą głowę na rogu w środku, tak, że nie pasują do siebie :-( Adapter nie jest na sprzedaż CZ zanim znajduje się i znajduje się w środku pin. Można znaleźć adapter lub zainstalować pin :-( Dzięki za pieniądze, to bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Jedyną rzeczą, którą jestem pod wrażeniem tego aparatu, jest jakość obrazu i funkcja PTZ. Śruby montażowe nie pasują do podstawy montażu kamery, a jakość dźwięku jest okropna i zbyt niska.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.99
    • US$49.99
    • US$28.88
    • US$12.99
    • US$24.99
    • US$23.99
    • US$49.99
    • US$16.99
    • US$33.33
    • US$54.99