Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(149)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(149)
    • 5 Star(142)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2022

    Włączyła się druga kamera. Jest połączony i działa idealnie, tak jak ten pierwszy. Ściągnęłam aplikację na telewizor, a teraz mam kamery na ekranie. Kamery są w porządku, ale aplikacja 380pro jest trochę trudna. Potrzebuje trochę uwagi na to, jak umieścić kartę pamięci. Wrzuciłem go do pustego pudełka i odkręciłem kamerę, żeby dostać kartę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Jeszcze go nie włożyłem, po prostu pobrałem aplikację i nawiązałem połączenie, aby ją przetestować. Aktywacja była łatwa i bezproblemowa. Obsługa jest bardzo sprawna, a reakcja jest natychmiastowa. Definicja jest dobra z odpowiednim oświetleniem, w ciemnym otoczeniu nie próbowałem. Dźwięk jest wystarczająco głośny. Zamówiłam jeszcze jeden, a zanim tu dotrze, będę miała ten podłożony i wypróbowany, więc mogę powiedzieć więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    Ich rate von einem Kauf dringend ab! Die Ware wird in einem Plastikbeutel versendet, der während des Transports stark beschädigt werden kann - wie es bei mir der Fall war! Es war aber nicht nur die Verpackung, auch die Kamera selbst ist beschädigt und überall zerkratzt! Sogar ein Fülldrahtschweißgerät kam mit enormen inneren Beschädigungen bei mir an!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Trzecia pojawiła się w ciągu zaledwie 12 dni. Żeby podkreślić, że ma głośny dźwięk i dobre przyjęcie na noc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Kamera dotarła szybko, bardzo wysokiej jakości. Podłączony do telefonu przez aplikację, bez problemów. Sterowanie jest dobre, możliwe jest włączenie sygnału, jest bardzo głośne może odstraszyć nieproszonych gości)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Kamera wygląda w porządku. Dobrze zapakowane. /Szybko dostarczona. Zamówienie dla przyjaciela. Ale wykonanie wygląda bardzo dobrze... 👍🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    polecam, szybka wysyłka camera działa jak w opisie . trochę zabawy przy konfiguracji poza tym ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Otrzymany dzisiaj, po prostu rozpakowany, jeszcze nie zainstalowany, produkt jest idealny. Otrzymany bardzo szybko dzięki Bangood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    Good camera. Is bigger that I can image from the photo but is ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Przekracza moje oczekiwania, działa dobrze, łatwe do skonfigurowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.99
    • US$39.99
    • US$24.99
    • US$24.99
    • US$19.99
    • US$19.62
    • US$66.98
    • US$51.99
    • US$27.99
    • US$44.99
    • US$177.86
    • US$29.99
    • US$41.99
    • US$23.99
    • US$22.99
    • US$21.93
    • US$99.99
    • US$22.99