Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(150)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(150)
    • 5 Star(137)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/04/2021

    Świetny aparat. Jest łatwy do zainstalowania i ustawienia. To naprawdę działa zdalnie. Możesz przenieść kamerę z każdego miejsca. Zdjęcia nocne są dobrej jakości, tak jak obrazy dnia. Połączenie Wi-Fi jest możliwe tylko z częstotliwością 2,4 GHz. Aby nagrać materiał, musisz włożyć kartę pamięci lub mieć możliwość podpisania usługi w chmurze, którą oferuje sama firma kameralna. Dostawa produktu była szybka. Jestem zadowolony z zakupu. Super polecam.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Bardzo top produkt, o wiele lepszy niż pozostałe dwie anteny, które kupiłem, ponieważ ta jedna z 4 anteny jest z więcej funkcji, polecam wszystkim, wkrótce kupię dwie więcej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Dostałem to, czego się spodziewałem! /był problem z instalacją, nie podoba mu się, że rozszerzamy gałąź 12V, więc 230V zostało opracowane dla niego, więc działa idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Przybyli szybko i wyglądali na dobrych! Zainstalował je i na razie działają doskonale! Kupiłem trzy. W jednym z nich brakowało rurek izolacyjnych, ale nie miałem znaczenia, bo ich nie potrzebowałem. Pewnie dla kogoś innego to będzie miało znaczenie. To wszystko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • tarcakt
    SK
    09/04/2021

    świetna szybka dostawa, rekord obrazu wystarczający i, ku mojemu zaskoczeniu, świetny noktowizor również, i że jest obrotowy jest tylko bonusem, jest to opcja, aby ustawić krok

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Dostawa szybka i bezpieczna. Uzupełnione w wtyczkę UE i podręcznik angielski, jeszcze nie przetestowane.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Niezła kamera za tą cenę. Działa tak, jak powinno. Prod infra są widoczne przez oko, gdy jest w trybie nocnym (tylko ledy, nie światło ich), ale zainstalowano go jako detergent, tak lepiej, że jest widoczny. Obraz jest ładny i wyraźny nawet w trybie nocnym. Tylko negatywne mogę powiedzieć, że przycisk reset jest łatwy do do domyślnego dotarcia, ale jest również łatwy do usunięcia lub ukrycia. Kiedy mówi w trakcie konfiguracji, ma akcent, ale uważam, że to fascynujące i zrozumiałe, więc nie ma z tym problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Świetne dla pieniedzy. Śni w nocy bez światła. Szybka dostawa w magazynie PL 3 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    To jest mój drugi aparat, to jest dobrze wykonane, łatwa instalacja i konfiguracja, może pracować z karty SD w aparacie i nie trzeba płacić za usługi w chmurze, ponieważ rejestruje każdy ruch. Jakość obrazu jest dobra, to jest bardzo dobry aparat w cenie. Było dobrze zapakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Kamera, która wysłała mi V380 i podwójny wtyczka 1080P

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 013
    • Ft25 752
    • Ft9 554
    • Ft23 252
    • Ft41 409
    • Ft9 872
    • Ft15 816
    • Ft21 337
    • Ft15 925
    • Ft11 783
    • Ft7 324
    • Ft11 519
    • Ft7 642
    • Ft6 687
    • Ft44 885
    • Ft39 498
    • Ft10 828
    • Ft10 191