Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/10/2021

    Drogi Banggood, niestety jeden z pilotów został uszkodzony w pakiecie. Zob. załączniki. Z poważaniem: Szépy László

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Nie, nie, nie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Jest dobre, ale wraca do domu 17-tego dnia po rezerwacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Bardzo źle i nie działa na Bliskim Wschodzie i nie ma gniazdka sieciowego, aby połączyć się z Internetem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Po 16 dniach otrzymałem odbiornik HD120_CID, DVB-T2 działa jako epg i nagrywarka na USB. Mogę otrzymać przez wifi i dodatkowe Wi-Fi chipset 7601, w menu youtube mogę dokonać wyboru w najpopularniejszej kategorii, Kraj, ale jeśli chcę użyć SEARCH, to mam klawiaturę oprogramowania na ekranie, ale jeśli wpiszesz tam, gdzie szukasz, to nie ma klucza ENTER .! Oeps, jak wejść? Nie za pomocą kolorowych przycisków lub przycisku OK seklect, ponieważ służy tylko do potwierdzania liter lub liczb. Czy jest ktoś, kto próbuje i zna rozwiązanie?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Nie mogę uwierzyć, że ten telewizor może pracować tak dobrze.I może uzyskać radio i 12 kanałów TV z anteną do uszu króliczka i nie ma śniegu na kanałach.Mam 2 więcej dla ludzi, które były słabe.I włączono prąd i kiedy wszystko było połączone, że wszystkie znalazłem, że wszystkie Kanały zostały dostrojone przez niego i nie było teraz trzeba siedzieć i walczyć z strojenia i zapisywania kanałów. Oglądanie filmów z USB i nagrywanie telewizora na USB są bardzo łatwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Używam tunera jako odbiornika DVB-C i działa dobrze. Wadą jest bardzo ograniczona instrukcja obsługi. Nie jest dla mnie jasne, w jaki sposób mogę połączyć znalezione kanały z numerami kanałów do wyboru, począwszy od kanału 1

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Wszystko było O.K., zestaw dotarł na czas i działa dobrze. Samotną rzeczą, o której chciałbym wspomnieć, jest to, że nie ma modułu (z 7701 chipem).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Drogie... Tańsze w Indonezji, nie istnieje w Indonezji, okazuje się, że w Singapurze jest wiele i dużo taniej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$30.99
    • US$62.99
    • US$73.99
    • US$53.99
    • US$37.99
    • US$41.99
    • US$98.99
    • US$104.99
    • US$46.99
    • US$57.99
    • US$248.39
    • US$46.99
    • US$85.99
    • US$54.99
    • US$46.99
    • US$38.99
    • US$199.99
    • US$31.99