Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(78)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(78)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/09/2020

    Otrzymał opłatę przez pomyłkę, nie otrzymał właściwego produktu, proszę wysłać produkt, który zamówiłem i dzięki

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Produkt został wymieniony i nie dostałem tego, co zamówiłem. Proszę sprawdzić poprawną dostawę i wysłać ją tak szybko jak to możliwe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2018

    It seems to work, had less scratches on my car. I paid AU$10.21 each and would suggest at least 2 of these in one area that you have problem animals. But I see now they are AU$39.18 each and could not recommend at that price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2018

    Looks good, the red light flash normal. Winter comes early this year, birds and squirrels hideaway from my backyard, no chance to tested this product yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2018

    Product works well too

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2018

    Shipment was as promised . I have installed it , now waiting for it to drive the neighbourhood cat from pooping in my vegetable patch .

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2018

    it keep away the animals easy to installeasy to use it no problem with the rain

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2017

    Bekapcsoltam ,működik,de azt még nem nem tudom hogy mit szólnak hozzá az állatok !?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Pies nie zauważa efektu straszenia, a kot sąsiada nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Microbd
    FR
    12/10/2017

    Plastique de bonne qualité, je les ai mis en place dés réception, il faut maintenant qu'un chat passe devant, j'espère dire adieux aux crottes dans la pelouse. Un petit air de Wall-e ;-)

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 848
    • Ft8 084
    • Ft8 450
    • Ft8 909
    • Ft11 025
    • Ft9 227
    • Ft4 325
    • Ft1 270
    • Ft3 180
    • Ft18 008
    • Ft4 774
    • Ft10 290
    • Ft17 200
    • Ft6 044
    • Ft9 921
    • Ft8 820
    • Ft6 044
    • Ft21 159