Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(667)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(667)
    • 5 Star(643)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/01/2020

    No co można powiedzieć ulepszona wersja kultowej latarki. Prawie 2000 lumenów musi robić robotę. Do bólu prosty sterownik bez zbędnych bajerów typu strobo czy sos. Dla zwyczajnego użytkownika ideał, dla kolekcjonera must have. Polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Kupiony do użytku policyjnego, nie ma trybu SOS(mrugające mruganie), nie ma regulacji ostrości, ale nie ma dokładnego rozpraszania światła i jest bardzo kompaktowy i lekki. Dla tych, którzy chcą kompaktową, mocną latarkę mogą kupić, polecam. Świetna latarka, bardzo ładne wykończenie, przerosło oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2020

    Bardzo dobra jakość budowy, bardzo przydatne tryby (bez fantazyjnego mrugania, tylko od bardzo niskiego do niezwykle jasnego) Kocham tryb 0,1% szczelności, który jest wystarczający do orientacji, ale będzie bardzo niezauważalny. Przy wysokiej jasności trochę koloru wokół krawędzi, nieźle. Szczęśliwi z tego, mogę zamówić kolejny!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Zrobiłam to dzisiaj i jestem bardzo zadowolona z jakości tego produktu. Za pieniądze, które go kupuję, jego wartość 100% (flash oferty). Ma bardzo ładną jakość, aluminiową czy coś... Jest ciężki, stabilny, z mocnym & ładne światło do 1800 lumenów. Jest bez baterii, więc bateria z moich zdjęć nie jest dołączona do produktu, ale jest moja. Wybieram 6500K (Kelvin), ponieważ lubię biały kolor latarek. Środkowa część latarki jest pusta, więc bateria przechodzi przez ten otwór, a dwie pozostałe części, część światła (dół) i część przycisku (góra) są zdejmowane. Części latarki są wyjmowane. Jak widzicie i na moich zdjęciach... Taka szczęśliwa!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Idealna latarka do swojej ceny i rozmiaru. Najbardziej lumen na €, że można kupić za jedyne 12€.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2020

    Solid zbudowany, ładny kolor ciała, jak na EDC jest bardzo jasny z miłą równowagą pomiędzy ostrością i rzutem, chociaż myślę, że trochę więcej belki wycieku byłoby miłe. Szacunek dla Konwoju za podanie prawdziwego numeru lumenów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Góra za ich pieniądze świeci ogniem! Najpotężniejszy z konwojów!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2020

    Imponująca wydajność!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Kupiłem go od policji i jest świetna. Brak regulacji ostrości (ani dokładnej), brak stroboskopu lub SOS. Warto zainwestować pieniądze w tę latarkę. Bardzo się cieszę. Co do dostawy trwało tylko chwilę, aby wysłać, po tym jak dostawa dotarła w dwa tygodnie do wnętrza Minas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2020

    Lampa przyszła, była w torbie, białym pudełku i folii bąbelkowej. Lampa jest nienaruszona, działa dobrze, ale to opakowanie nie jest zbyt chronione. Z niezabezpieczoną komórką z 1850 działa dobrze. Maksymalny poziom ocieplenia jest silny, ponieważ nie ma bezwładności ciepła z powodu masy powierzchni lub głowy. Wybrałem 5000K, podoba mi się temperatura kolorów, ma o wiele cieplejszy kolor niż lampa astrolux c8 6500k, ale nie jest niepokojąco żółta. Mogło być więcej biegów, między 3 a 4, może być jeszcze jeden.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$48.99
    • US$10.38
    • US$40.43
    • US$27.11
    • US$18.80
    • US$59.23
    • US$31.99
    • US$29.00
    • US$69.95
    • US$11.99
    • US$66.95
    • US$14.99
    • US$11.52
    • US$69.95
    • US$107.40
    • US$86.68
    • US$8.99
    • US$49.99