Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(596)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(596)
    • 5 Star(578)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/11/2020

    Zrobiłam to dzisiaj i jestem bardzo zadowolona z jakości tego produktu. Za pieniądze, które go kupuję, jego wartość 100% (flash oferty). Ma bardzo ładną jakość, aluminiową czy coś... Jest ciężki, stabilny, z mocnym & ładne światło do 1800 lumenów. Jest bez baterii, więc bateria z moich zdjęć nie jest dołączona do produktu, ale jest moja. Wybieram 6500K (Kelvin), ponieważ lubię biały kolor latarek. Środkowa część latarki jest pusta, więc bateria przechodzi przez ten otwór, a dwie pozostałe części, część światła (dół) i część przycisku (góra) są zdejmowane. Części latarki są wyjmowane. Jak widzicie i na moich zdjęciach... Taka szczęśliwa!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Dobra jakość, pasuje do opisu, ładny obróbka i wykończenie powierzchni. Button działa dobrze i jest solidny. Twarde presje do ON/OFF, naciśnięcie światła w celu zmiany natężenia światła. Pamięta ustawienie natężenia, gdy go wyłączasz i włączasz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Kupiłem go od policji i jest świetna. Brak regulacji ostrości (ani dokładnej), brak stroboskopu lub SOS. Warto zainwestować pieniądze w tę latarkę. Bardzo się cieszę. Co do dostawy trwało tylko chwilę, aby wysłać, po tym jak dostawa dotarła w dwa tygodnie do wnętrza Minas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Jakość produktu jest doskonała, nie jest już ciemno Tryby 4 tryb niestety tryb sosowy i bez trybu flash Pierwszy obraz 10% drugie 25% trzecie zdjęcie 50% i ostatnie zdjęcie 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Ma węższy hot spot niż oryginalna pierwsza wersja s2+, ale podoba mi się ta nowa funkcja księżycowa, i fakt, usunęli tryb mrugania z firmware

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Jest ciepła, ale nie na tyle gorąca, by spowodować uszkodzenie ołowiu lub sprawić, że będzie niewygodnie trzymać. Uważaj, aby nie odkładać go podczas jazdy, ponieważ światło może spalić rzeczy z tej pochodni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Bardzo polecam, jeśli nie chcesz wydawać poważnych części swojego miesięcznego dochodu na pochodnię! Doskonała jakość budowy, żadnych szorstkich krawędzi nigdzie! Ciemniejszy obraz to wyjście światła z taniego „Aleto N1" (dostępne poniżej 5 EUR) napędzane baterią Trustfire „TF 14500 Li-Ion", podczas gdy na drugim zdjęciu widać potężne wyjście światła z tej samej pozycji Convoy S. 2 SST40 napędzany przez Panasonic NCR 18650B Li-Ion. Ale mam nadzieję, że mogę wam pokazać wyjście światła MASSIVE, które zapewnia Convoy S2 SST40 w porównaniu do „prostej i taniej" pochodni! Tak, konwój S2 SST40 robi się ciepły po minucie, ale nie jest źle, dopóki nie zacznie się ochrona temperatury w temperaturze 55 °C. Bardzo ładna funkcja dla pochodni w tym przedziale cenowym! Nie ma nic złego w Convoy S2 SST40, jeśli nie spodziewasz się rzeczy tylko droga wielobaterowa pochodnia wielkich marek z najnowszym i najlepszym LED-Technology może zapewnić potrójną ilość pieniędzy do wydania. Dla ogólnego codziennego użytku jest to prawdopodobnie jedna z najlepszych pochodni, które można dostać za niewielkie pieniądze i ma „ekstra część" światła, które brakuje rywalom w tej klasie cenowej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Ładna jakość, bardzo jasna. Ale brakuje jej przewodu wiosennego. W końcu zadowoleni z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Miałem jeden i cieszę się, że kupiłem drugi w dobrej cenie. Jest to najlepsza latarka, którą można kupić w niskiej cenie. Najlepiej sprzedający się od lat. Kupiłem również tubę akumulatora 18350 na kieszonkę i jest zawsze w moim plecaku lub kieszeni. Wspaniała robota z konwoju.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Bardzo rozsądna wysyłka. 3 tygodnie po zamówieniu paczki. Produkt w reklamie. W cenie bardzo ładne materiały i wykończenie, dobrze zbudowany i dobre oświetlenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 705
    • Ft21 701
    • Ft11 621
    • Ft21 427
    • Ft16 832
    • Ft20 700
    • Ft44 014
    • Ft10 894
    • Ft14 888
    • Ft12 577
    • Ft2 538
    • Ft3 997
    • Ft11 621
    • Ft4 677
    • Ft8 715
    • Ft41 756
    • Ft15 411
    • Ft8 315