Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(421)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(421)
    • 5 Star(411)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/04/2021

    ..για την τιμή του προϊόντος είναι ένας άριστος φακός... καλή ποιότητα των υλικών εργονομία, ομορφιά!!! πολλές ρυθμίσεις ισχύος!! Γρήγορη αποστολή!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Solidne światło, świetne odcienie CCT i CRI. Brak obiektywu AR Inne nici niż filtr UV S2, którego reflektor OP, obiektyw AR i Oring są zainstalowane na tych zdjęciach. Pierwsza uczelnia to: brak pamięci zawsze zaczyna się w świetle księżyca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    W tej cenie to świetna latarka! Mam jeden z 4-kierowcami, ale biorąc pod uwagę, jak używam lampy, powinienem wybrać 6 lub 8. Ale to łatwe do modyfikacji, więc prawdopodobnie zmienię go na wersję trój-LED tylko dla zabawy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Największa moc z konwoju. Malutkie, ale maks. lekkie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Bardzo dobra latarka. Małe, praktyczne i dobre na spacer lub rower. Nabłyszcza wąski kąt w porównaniu do BLF A6 XPL, ale wystarczająco jasny. Warto dodać, że sterownik 7135 * 8 nie ma ochrony przed przegrzaniem i tryb 100% nie powinien być nadużywany, aby nie spalić diody LED.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Dostawa jest szybka, wszystko pasuje do opisu. Polecam sprzedającego!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Super latarka do codziennego użytku jako i cena tutaj absolutnie 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Super doskonały produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2019

    This is best perfect torch for me for using on bike (biking 365 days/year). Absolutely loving this model with SST20 led with Biscotti firmware because it has special mode for blinking like aircraft lights, especially when you're biking like crazy @35-40 kmph, and led tint is perfect for biking. the only thing which I changed is swapped reflector to orange peel straightaway from other S2+, which I belive should be at standard in this particular one. Anyways Big thanks!!!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2020

    To naprawdę dobra lampa z ogromną jasnością. Zamówiłem wersję 7135*8. 8 funkcji oświetlenia można osiągnąć kolejno, przy krótkim naciśnięciu przycisku zasilania można przejść do następnej funkcji. Samsung Battery 18650 i używam baterii, mogę ich używać przez długi czas. Nosząc go stale w kieszeni po roku, jest już znaczne zużycie na zewnętrznej powierzchni. Upuściłem go kilka razy, poza uszkodzeniem zewnętrznym, działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 768
    • Ft4 925
    • Ft6 800
    • Ft2 903
    • Ft14 778
    • Ft6 391
    • Ft2 912
    • Ft7 123
    • Ft5 082
    • Ft13 520
    • Ft5 450
    • Ft3 048
    • Ft3 771
    • Ft14 750
    • Ft6 888
    • Ft3 500
    • Ft15 411
    • Ft15 093