Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/09/2021

    - Nie: Świetny router, aplikacja może być nawigowana w języku angielskim, choć domyślna jest chińska. Z poprzednim routerem mam tylko 100 Mb/s, a z tym mam około 450 Mb/s. Elegancki wygląd, ma 4 Ethernet: 1 w porcie i 3 porty out Pakiet trochę uszkodzony, router sam jest nietknięty.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    To jest dobre, ale interfejs webowy jest językiem chińskim. Jeśli używasz tłumacza Google, aby pracować z ...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Świetna historia na bombę 😘😘

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Jak zawsze dobry produkt od Xiaomi. Dobre pokrycie i prędkość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Wcześniej nie miałem sygnału wifi w niektórych pokojach, teraz mogę połączyć się z moim wifi z każdego miejsca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Świetny bardzo szybki i stabilny router WIFI 6 od Xiaomi. Łatwa konfiguracja dzięki aplikacji MiHome.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    IN
    14/09/2021

    Jakość w stosunku do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2022

    It works, but it is a global version not china. I got it with an original eu connector adapter and the language is English.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Jest już 2 tygodnie, router ma dobre pokrycie i jest bardzo stabilny, jedyną złą rzeczą jest chiński Lang w przeglądarce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    brilliant but he aware the translate functionality doesn't always work. main language Chinese

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$30.99
    • US$52.99
    • US$105.99
    • US$58.99
    • US$145.99
    • US$33.99
    • US$146.99
    • US$62.36
    • US$79.68
    • US$79.99
    • US$318.99
    • US$66.99
    • US$55.99
    • US$31.99
    • US$65.99
    • US$19.99
    • US$43.99
    • US$8.99