Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/09/2021

    - Nie: Świetny router, aplikacja może być nawigowana w języku angielskim, choć domyślna jest chińska. Z poprzednim routerem mam tylko 100 Mb/s, a z tym mam około 450 Mb/s. Elegancki wygląd, ma 4 Ethernet: 1 w porcie i 3 porty out Pakiet trochę uszkodzony, router sam jest nietknięty.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    To jest dobre, ale interfejs webowy jest językiem chińskim. Jeśli używasz tłumacza Google, aby pracować z ...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Świetna historia na bombę 😘😘

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Wcześniej nie miałem sygnału wifi w niektórych pokojach, teraz mogę połączyć się z moim wifi z każdego miejsca.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    Szybka dostawa, opakowanie nietknięte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Jak zawsze dobry produkt od Xiaomi. Dobre pokrycie i prędkość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Super szybki sprzęt i dostawa. polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Świetny bardzo szybki i stabilny router WIFI 6 od Xiaomi. Łatwa konfiguracja dzięki aplikacji MiHome.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    IN
    14/09/2021

    Jakość w stosunku do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2022

    It works, but it is a global version not china. I got it with an original eu connector adapter and the language is English.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$97.01
    • US$59.99
    • US$15.99
    • US$71.99
    • US$87.77
    • US$89.99
    • US$33.99
    • US$106.25
    • US$51.96
    • US$88.54
    • US$54.99
    • US$50.99
    • US$21.99
    • US$259.99
    • US$139.99
    • US$67.99
    • US$56.99
    • US$69.99