Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
  • 2020-09-21 06:51:05

    Not bad... just a bit weight then your expected but not a big matter for me.thanks oukitel for the cheap & rugged smartphone.

    Komentarze
  • mkfrost
    PL
    2020-09-14 08:34:43

    Dzisiaj przyszedł jak narazie jest spoko i strasznie duzy

    Komentarze
  • 2020-09-02 08:40:17

    Bon téléphone, bonne batterie, bon prix

    Komentarze
  • Hartmut
    DE
    2020-08-19 14:05:52

    Ein absolut funktionelles und auch optisch gut aussehendes Handy. Verarbeitung soweit ich einschätzen kann top , Leistung, Akku ebenfalls. Wirklich wasserdicht und die uv Nacht Kamera ist der Hammer. Das Zubehör der UV Cleaner und die Taschenlampe jeweils zum aufstecken sind nützliche technische Hilfsmittel. Ich kann das Handy wirklich nur weiterempfehlen ist etwas für Outdoor Fans

    Komentarze (1)
  • Mikyt
    SK
    2020-09-13 03:03:30

    nefungujú mi notifikácie a som z toho zúfalí, teda nefungujú len tie dôležité a naopak nezmysly ktoré má vôbec nezaujímajú sa opakovane zapínajú i keď ich v nastaveniach vypnem. výrobca a ani Google na moje otázky (v angličtine) neodpovedá. Chcel som robustný telefón z dobrou výdržou batérie to sa mi aj splnilo, zariadenie však neprezrádza čo spotrebuje najviac batérie no podľa mojich výpočtov by batéria mala vydržať pri mojom používaní a i bez odstavovania aplikácii

    Komentarze
  • Beppe
    IT
    2020-07-31 11:28:11

    Non pensavo di fare affari cosi con loro,ottimo risparmio,ottimo prodotto,consegna veloce,ottimo imballo,insomma aldilà delle mie aspettative devo dire davvero OTTIMO IN TUTTO.Grazie.

    Komentarze
  • 2020-07-30 07:10:33

    Wow, superb product, GREAT value for money and arrived WAY prior to when I expected it. Top marks & no longer any reason to shop at the "well-known competition"!

    Komentarze
  • Tovius
    HR
    2020-07-21 14:45:37

    Great phone. Loved it on first sight. Lots of useful apps as well as device itslef is sturdy and quality built.

    Komentarze
  • 2020-08-31 14:21:54

    very good product!!!

    Komentarze
  • 2020-08-30 13:36:22

    Very well, Very good, shipp wast fast to Brasil 15 days. Theo smartphone os Very good excelent.

    Komentarze
Show:

    Go to page

    Go

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft47,475
    • Ft66,593
    • Ft50,662
    • Ft44,289
    • Ft63,407
    • Ft85,711
    • Ft34,730
    • Ft29,951
    • Ft47,475
    • Ft18,799