Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(166)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(166)
    • 5 Star(160)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/05/2021

    Bardzo za bardzo produkt piła galera, bardzo lubiany. Było dobrze zapakowane, pudełko było nietknięte! Nie podoba mi się ta plakietka, która była prawie wszystkie moje informacje usunięte! Od dnia, w którym wykupiłem do HJ, dzień, w którym przybyło zajęło mi miesiąc. Aby umieścić produkt zajęło około 10 dni pq było przedsprzedaż, po post przybył do mojego domu w 21 dni z rzędu!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Wyśmienity produkt, przyjechał wcześniej niż się spodziewaliśmy, dokładnie 25 dni. Podobało mi się i informowano mnie o stanie przesyłki. Łatwo znaleźli adres. Totalnie satisfecha. DZIĘKUJĘ Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Halo już do mnie dotarł mój zespół 6 globalna wersja...ha przyjść szybko i dobrze.... Kilka dni używania go i naprawdę mi się podoba, nie można nawet zauważyć, że go noszę, ekran wygląda świetnie i ma kilka rzeczy, które można zrobić z nią...dzięki banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Doskonała jakość produktu. Możesz go kupić po cichu, który jest niezawodny. Tylko jedna sugestia, która może poprawić opakowanie trochę do wysyłki, zawijanie produktu w folię bąbelkową byłoby super. Ale w skrócie, to jest TOP!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Smartband jak na razie 5 gwiazdek nic na to nie wskazuje. Jeśli chodzi o dostawę, pudełko przybyło zgniecione i zostało pozostawione na szczęście, że nie zostało zgubione. Płaci, jeśli ma być dostarczony w ręce i jest pozostawiony w skrzynce pocztowej bez żadnego potwierdzenia lub informacji, które zostały dostarczone. Nie było obaw, czy to zostało dostarczone, czy nie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Bardzo dobrze! Produkt oryginalny nawet, dotarł dużo przed terminem w około trzech tygodni. Ekran jest bardzo piękny i duży, czujniki i funkcje dobrze zoptymalizowane.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Kolejny niesamowity produkt od Xiaomi! Działa świetnie, kontroluje aplikacje z telefonu. Szybka dostawa, dobry stosunek jakości do ceny, łatwy w użyciu i do instalacji, bardzo elegancki, bardzo dobra jakość materiału

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Fantastyczny zespół, duży ekran z dobrą aplikacją, polecam na pewno! Nie wiem, jak aktywować funkcję jakości powietrza, poza tym, że wszystko wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Dobrze zapakowane wszystko w najlepszym porządku.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Kupiłem 2 mi Band 6 i przybyłem w ciągu miesiąca. Problem w tym, że dwa Mi Band dały $80. Dlatego zostałem oskarżony o 250.00 Realów. Poza tym, produkt wykonany w idealnym stanie. Naprawdę wysokiej jakości produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft9,945
    • Ft3,106
    • Ft10,850
    • Ft9,945
    • Ft8,080
    • Ft12,432
    • Ft3,728
    • Ft10,256
    • Ft11,189
    • Ft8,702