Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(539)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(539)
    • 5 Star(523)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/05/2021

    Bardzo za bardzo produkt piła galera, bardzo lubiany. Było dobrze zapakowane, pudełko było nietknięte! Nie podoba mi się ta plakietka, która była prawie wszystkie moje informacje usunięte! Od dnia, w którym wykupiłem do HJ, dzień, w którym przybyło zajęło mi miesiąc. Aby umieścić produkt zajęło około 10 dni pq było przedsprzedaż, po post przybył do mojego domu w 21 dni z rzędu!!!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Tak jak w opisie. Rzeczywista cena-jakość. Bardzo dobrze zapakowane i wysyłka stosunkowo szybko. Oryginalny produkt, bardzo łatwy w łączeniu i synchronizacji, niezwykle przydatny i z funkcjami, które wciąż odkrywam; jego użycie jest proste z interfejsem, bardzo zabawne i łatwe do zrozumienia. To jest warte ceny, którą płacisz. Szybka wysyłka Polecam sprzedawcy i produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Jestem zadowolony z MI Band 6 i polecam go bez wahania. W porównaniu z taśmą 5, taśma jest o 6 1 g cięższa (25 g) o tych samych wymiarach. Wyświetlacz jest znacznie większy i łatwiejszy do odczytu i obsługi. Różne tarcze wyświetlacza są również ładniejsze, ponieważ są większe i nie tak bardzo zatłoczone. Uważam, że to bardzo dobrze, że można zmienić bransoletkę bardzo dobrze i uzyskać szeroki zakres alternatyw. Różne kolory i materiały, od plastiku, przez skórę po metal. Uważam zatem, że dodatkowa cena jest uzasadniona w porównaniu z tomem 5.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Dostawa trwała 16 dni roboczych od poczty, ale jak każdy dobry Brazylijczyk, wiemy, że jest to czas poczty. No i noszę bransoletkę od 24 godzin i nie ma na co narzekać. Produkt jest oryginalny i ma kilka funkcji. Kupiłem specjalnie do monitorowania aktywności fizycznej i snu, a on okazał się być spójny. Jak na razie nie ma na co narzekać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Świetny produkt, raz próbowałem inaczej i ten był najlepszy. Superbright, dobra bateria, wiele dobrych funkcji zabawy. Wydaje się mierzyć rzeczy tak dobre jak każdy inny produkt w swojej klasie cenowej (mówię, że nawet droższe) wiele skinów do wyboru, aby pasowały do Twojego stylu i oczu, a do tego siedzi ładnie i wygodnie na ramieniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Xiaomi jak zawsze robiło świetny produkt. Ekran jest teraz większy, ma czujnik SPO2, ale myślę, że Mi5 też go ma, ale funkcja nie jest aktywowana: ( W każdym razie Mi6 jest świetnym inteligentnym zegarkiem. Używam go codziennie i nie pojawiły się żadne problemy. Bateria działa dłużej niż dwa tygodnie (przez cały czas aktywowałem monitoring serca).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Uaktualnienie do sekcji 5. Bardzo dobra jakość konstrukcji i materiałów. Jego menu nie ma jeszcze greckiego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Wyśmienity produkt, przyjechał wcześniej niż się spodziewaliśmy, dokładnie 25 dni. Podobało mi się i informowano mnie o stanie przesyłki. Łatwo znaleźli adres. Totalnie satisfecha. DZIĘKUJĘ Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Halo już do mnie dotarł mój zespół 6 globalna wersja...ha przyjść szybko i dobrze.... Kilka dni używania go i naprawdę mi się podoba, nie można nawet zauważyć, że go noszę, ekran wygląda świetnie i ma kilka rzeczy, które można zrobić z nią...dzięki banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Czarny to 6, a czerwony to 4! Mam tendencję do ulepszania co inne pokolenie, ponieważ wtedy widać pewne ulepszenia. Szóstka jest lepsza we wszystkim. W większości jest to bardziej dokładne niż 4!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 274
    • Ft12 278
    • Ft8 627
    • Ft15 266
    • Ft5 640
    • Ft11 946
    • Ft13 274
    • Ft7 963
    • Ft16 029
    • Ft16 580