Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/10/2020

    To najlepszy projektor jaki uruchomiłem, mój poprzedni to Wemax Pro One. Pomimo tego, że na Wemaxie jest 3000 ANSI lumen vs 7000, JMGO S3 wydaje się jaśniejsze i ma lepszą reprodukcję kolorów. Po prostu spektakularne z zawartością 4k. Pro. Tak więc funkcje projektora są świetne, choć równie ważne interfejs domyślnie jest domyślny w języku angielskim i jest bardzo czysty i łatwy w nawigacji i łatwy w konfiguracji. Ustawiłem projektor domyślnie na HDMI1 do użycia z moją tarczą nVidia. 4K AI upscaling jest fantastyczny. Teraz nie mogę komentować wbudowanych głośników, ponieważ używam mojego systemu 5.1 dla dźwięku. Jedna rzecz, o której myślę to, że hałas wentylatora jest niesłyszalny, gdy projektor skończy sekwencję rozruchu. O wiele ciszej niż Wemax. Bardzo polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Najlepszego Beamer'a za nagrodę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    [wersja międzynarodowa] JMGO S3 Ultra krótki rzut 4K Laserowy projektor Szybka dostawa Bardzo dobry obraz Adapter wtyczki jest włączony - Tylko chiński podręcznik użytkownika - Złe tłumaczenie niemieckiego interfejsu użytkownika - Gdy ekran jest zainstalowany, orientacja projektora jest Trudne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • basVIP5
    NL
    06/08/2021

    Po raz pierwszy miał xaomi Full HD, bardzo zadowolony z tego projektora. Potem wemax 4 K, perfekcyjny obraz, ale zbyt głośny nawet z irytującym sygnałem. Teraz Jmgo S3. Chciałem kupić ten projektor wcześniej, ale widziałem mało informacji i mało reakcji na ten projektor. Ale to jest naprawdę mój najlepszy projektor...po pierwsze brak dźwięku z wentylatora. Ładne 4k, ale musisz poświęcić czas, by dostosować go kolorem. Ja sama jasność 52, kontrast 48 i barwa 55 Nasycenie 90... nie pytaj dlaczego tak wysokie, ale może wynikać z mojego wkładu. Ale gdybym wiedział wcześniej, kupiłbym ten... Teraz za około 1350 euro... A tutaj w Holandii jest na sprzedaż za około 2500 euro... Taki tani i dobry projektor. Bardzo się z tego cieszę....

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Bardzo ładny projektor, byłem zadowolony z szybkiej dostawy do Kanady. Cena jest dobra. Mam 10 stóp ekranu, którego używam i jestem bardzo zadowolony z jakości obrazu. Bardzo miło mieć projektor tak blisko ekranu. To całkiem wygodne. Potrzebne jest solidne miejsce do siedzenia, ponieważ jest dość ciężkie, a mała zmiana projektora oznacza dużą zmianę w projekcji. System bezpieczeństwa działa bez zarzutu, a jednostka jest solidna i dobrze zbudowana. Adaptery elektryczne nie są dobre, ale..zgrabne amd skomplikowane. Jednostka ma standardowy kształt komputera dla AC, co jest świetne, ponieważ miałem kilka kabli elektrycznych ze starych komputerów i drukarek, które pasują. Miałem pewien problem z dźwiękiem, nie mogłem wymyślić, jak sprawić, by głośniki działały z wejściem HDMI. Domyślnym wydaje się być użycie zewnętrznego systemu dźwiękowego. Nadal nie wypróbowałem filmów 3D. Wszystkie drukowane dokumenty, które się z nim pojawiły są w języku chińskim, byłem w stanie przetłumaczyć niektóre za pomocą internetu jednak. Menu w porządku. Ogólnie jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Fast delivery (15 days from China). Excellent product: fantastic brightness, great audio. Instructions booklet is only in Chinese language but the use is intuitive. There are many languages to select in the operating system but there isn't the italian language. There are not many parameters to customize but for an average user the available settings are more than good. Perfect with a 4K fire tv stick. Excellent valute for money: this 4K laser projector and this store are highly recommended

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Sam go kupuję, a jak tylko obniżę cenę o 600 euro? Produkt jest fantastyczny, bardzo jasny i jakościowo super. Mam nadzieję na częściowy zwrot za ten „zniżka" nie na miejscu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Dobry projektor, bardzo jasny, ale niestety nie jest wystarczająco dużo opcji podczas kalibracji kolorów, nie masz opcji, aby go zmniejszyć na przykład ostrość, która wydaje się bardzo ostry w projektorze. Ogólnie za cenę jest to dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Super szybka dostawa! Po trzech dniach od zamówienia projektor w domu. Nie miałem na razie czasu go rozpakować, więc recenzję dodam później.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Świetny belkarz na razie musi go przetestować także na ekranie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft50 317
    • Ft62 897
    • Ft29 245
    • Ft311 353
    • Ft22 012
    • Ft71 389
    • Ft44 027
    • Ft75 068
    • Ft16 948
    • Ft101 706
    • Ft78 874
    • Ft336 513
    • Ft41 165
    • Ft6 259
    • Ft154 102
    • Ft20 754
    • Ft49 059
    • Ft4 356