Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(142)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(142)
    • 5 Star(137)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/08/2021

    Melbourne Australia. Jestem pod wrażeniem, że przybył 12 dni przed tym, jak się tego spodziewałem. Jakość jest absolutnie niesamowita, jeśli nie macie podłączonego systemu dźwiękowego, dźwięk jest dość głośny i chrupiący, osobiście mam nagłośnienie podłączone do subwoofera, Próbowałem grać z moim PlayStation 4 i nie zauważyłem żadnego opóźnienia. Jednostka ma wtyczkę euro, więc pamiętaj, że może trzeba będzie znaleźć adapter dla każdego kraju, w którym się znajdujesz. Wbudowany program Android jest bardzo dobry, link z moim Google YouTube system Netflix uaktualnia automatycznie po podłączeniu do Internetu, jakość obrazu dla rzutu laserowego jest absolutnie niesamowita, kryształowo czysta, mój pokój nie jest super ciemny, ale obrazy jasne z małym nasyceniem światła. Zdjęcia, które dodałem, nie są sprawiedliwe, ale mam nadzieję, że ta recenzja zmieni twoje zdanie, jest doskonała.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2019

    Good image quality, good product quality. Only a bad, the noise of the projector fan is not what I expected about a laser projector. It does much noise but not apreciable if the sound is on (on silent scenes and places is unconfortable)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Cudowna wada księżycowa, że nie ma Amazon Prime App, podczas gdy ok dla Netflixa, Aby zobaczyć telewizor przychodzi podłączyć dekoder 4k, jak w moim przypadku cyfrowa antena lub dekoder z satelitą, więc można zobaczyć programy satelitarne w 4k z cam tivusat.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Zamówiony 9 maja. Dostarczony pod moje drzwi w Japonii 15 maja. Android TV, sklep Google Play, Netflix zostały zainstalowane. Dźwięk jest doskonały. Fan jest bardzo cichy. Bardzo szczęśliwy!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2020

    Kupiłem go ze smutkiem, myśląc, że to nie 4K, ale wcale nie. Wygląda świetnie, a w końcu 1080 pensów nadal jest zajebiście. Na razie, bez ekranu, nad białą ścianą, ustawiłem go na 85 cali. Można to zobaczyć i usłyszeć z kina. Naturalnie poprawia się w ciemności, ale z światłem można również zauważyć. Dźwięk, brutalność, nie potrzebujesz soundbaru, chociaż oczywiście nie byłoby źle. Menu w wersji hiszpańskiej i globalnej. Dostawa za 48 godzin. Nie sądzę, że możesz prosić o więcej. Dziękuję Banggood, dziękuję Xiaomi.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2019

    I haven't received the item yet, and I can't track it. When will it be confirmed?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Po pierwsze, dziękuję Banggood!!! Dziękuję Xiaomi!!! Projektor dotarł do mnie po dwóch tygodniach, co jest świetne. Był bezpieczny i dobrze zabezpieczony. A co do samego projektora - Xiaomi znowu go przywalił! Podobają mi się produkty Xiaomi i uważam, że mają one najlepszą wartość kosztową na naszym rynku, a produkt ten potwierdza to ponownie. Szczerze mówiąc, nie mogę sobie życzyć lepszego projektora do codziennego oglądania telewizji czy doznania nocnego filmu. Jakość obrazu jest niesamowita, a jasność jest bardzo dobra. Dźwięk też jest świetny - nie potrzebuję już nawet mojego starego soundbaru. I jeszcze jedno, przeczytałam tutaj kilka komentarzy na temat hałasu wentylatora, kiedy temperatura jest trochę wysoka - szczerze, jest w porządku. Jest więcej niż w porządku. Obecnie wysuwa się nad białą ścianą, ale dostanę ekran ALR wkrótce :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Otrzymał ją w około 15 dni w Sydney. Komunikat dotyczący żeglugi nie jest wielki. Jednak właśnie go włączył, najłatwiej ustawić w dwie minuty, bardzo jasne i można łatwo oglądać nawet w dzień. Jakość dźwięku jest również niesamowita.. Uwielbiam to.. Dzięki, że pukniesz dobry 🙂🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2019

    Global version is awesome ! it was very easy to set up and the quality Is phenomenal. you don’t need to use up converter for global version, just need a plug adapter to 110 . no problem with The menu, everything is in English. sound is very good but is a little low on bass, so I still need to buy soundbar which no big deal.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Dla mnie maszyna nie jest hałaśliwa. Jest nienaganny, intuicyjny. To kino domowe... Dla twojej wiadomości, moja ściana ma 175 cm wzrostu... jest ogromna. Poza tym, to zajmie 20 dni od otrzymania zamówienia..30 dni temu byłem jak ty czytałeś komentarze 😂😂

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$999.99
    • US$239.99
    • US$223.99
    • US$179.99
    • US$169.99
    • US$476.99
    • US$1,429.99
    • US$2,319.99
    • US$149.99
    • US$449.99
    • US$149.99
    • US$2,369.99
    • US$299.99
    • US$1,549.99
    • US$339.99
    • US$269.99
    • US$299.99