Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2865)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(2865)
    • 5 Star(2673)
    • 4 Star(136)
    • 3 Star(24)
    • 2 Star(9)
    • 1 Star(23)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/08/2020

    To jest Veg Trug, a nie „pielęgnacja kwiatu xiaomi", nawet logo jest inne niż na zdjęciu. ---------------> dla tych, którzy nie widzą czujnika w domu MI APP: <--------------- Próbowałem dodać go na „Mi Home" aplikacji (na chińskim serwerze), ale nie widać, próbowałem nawet dodać ręcznie, ale nic. Użyłem aplikacji „Veg Trug" i zadziałało, potem spróbowałem „Aplikacji do pielęgnacji kwiatu Xiaomi" i zobaczyłem czujnik, więc dodałem ją tam. Potem otwieram ponownie aplikację „Mi home" i teraz widzę czujnik w pobliżu, więc dodałem, że jedynym problemem jest to, że język jest chiński, nawet jeśli jest ustawiony na inny język. --> Mała wskazówka: Przed próbą dodania czujnika do innej aplikacji, zamknij drugą aplikację!! Wydaje się, że jeśli czujnik jest podłączony do otwartej aplikacji w tle, nowa aplikacja nie jest w stanie zobaczyć czujnika. Na zdjęciu widać zrzut ekranu aplikacji w tej kolejności: 1 Aplikacja Home Mi 2 Aplikacja Veg Trug 3 Aplikacja Flower Care

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2018

    Geben wir es zu: Das Ding ist Spielkram. Aber ein witziger! :) Ich habe keine Ahnung von Pflanzen und auch keinen grünen Daumen. Aber mit dem Gerät hier macht es Spaß sich um seine grünen Mitbewohner zu kümmern. Es mißt die Temperatur, die Helligkeit, die Leitfähigkeit ("Fruchtbarkeit") und Feuchtigkeit der Erde. Die Batterie scheint lange zu halten. Ich habe 2 Stück seit 5 Wochen im Einsatz und synchronisiere eigentlich viel zu oft die Daten, aber die Batterie meldet immer noch 99% zurück. Ich habe nun 2 weitere (also insgesamt 4) bestellt, da selbst meine Freundin die Dinger lustig findet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2019

    Ottimo sensore per piante di Xiaomi da poter integrare con la gestione domotica tramite Hass.io o da poter utilizzare, tramite un apposito gateway BLE. Permette di monitorare diversi parametri tra cui luce, umidità terreno, ecc... Il sensore è Bluetooth, quindi se verrà collocato distante dal Raspberry sarà necessario utilizzare necessariamente un Gateway BLE al fine aumentare la portata di funzionamento. Per integrarlo in Hass.io sarà sufficiente dichiarare il sensore nell'apposito file tramite MAC Address.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Te są w dechę. Kiedy po raz pierwszy dostałem swój miałem HUAWEI P20 (Android 10) i pobrałem darmową aplikację FlowerCare. Aplikacja ładnie wyglądająca, wybierz roślinę z listy ze zdjęciami, a otrzymasz oczekiwaną wodę, temperaturę, płodność, zakresy słońca dla tej rośliny. Dane mogą być synchronizowane tak często, jak chcesz. Świetnie, ale kiedy „ulepszono" mój telefon 9 (Android 11), że aplikacja nie jest dostępna dla tego telefonu /OS, więc musisz używać aplikacji £ 0,89 (niedużo, ale tak naprawdę nie warto tak niewiele w porównaniu). Ta aplikacja ma okropny GUI, nie ma listy roślin, znormalizowane zakresy, nie będzie aktualizować, dopóki nie upłynie określony czas. - Zawodowe doświadczenie. Całkowicie polecam ten czujnik, ale po prostu pamiętaj, że możesz nie być w stanie korzystać z lepszej aplikacji w zależności od telefonu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2017

    La température est juste et identique sur les deux. Il y a des différences sur les mesures d'humidité, de fertilisation et d'ensoleillement de l'ordre de 20 à 30%. Sur Android (Samsung Galaxy Note4); la synchronisation ne se fait pas facilement: la connexion échoue...? Sur iPad tout fonctionne bien sauf la correspondance des heures avec la réalité: décalage de 12 heures (il est minuit et plein ensoleillement alors qu'il est midi). Satisfait dans l'ensemble; des bugs seraient encore à corriger, et une meilleure traduction serait la bienvenue.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2016

    No need to use QRCode and have app in chinese only. Just download the app from the android store : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.huahuacaocao.flowercare&hl=fr Everything is in english and name of plant are scientific one (latin) so it's easy to find it. I will order more after few months of testing.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Produkt przybył po 2 miesiącach oczekiwania ok, ocena produktu dobra tym razem wszystko działa bez problemów do systemu. Bluetooth, aplikacja zdobywa czujnik i magazyny, świetne rozwiązanie dla soczystych, więc wiesz, kiedy dać wodę roślinom i nawozom

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2020

    Great Build Quality, łatwe do podłączenia podczas korzystania z Chin kontynentalnych, z urządzeniem BLE Hub w pobliżu jest możliwość sprawdzenia zdalnie. U może ustawić nazwę rośliny, obraz roślinny wszystkie statystyki, a także Notyfikacje w karcie automatyki. Powinieneś go kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2019

    Ottimo sensore per tutte le piante in vaso della Xiaomi

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2017

    Первый пришел бракованный, никак не хотел подключаться к смартфону. Выслал видео доказательства в магазин, они сразу же отправили другой. Второй сразу подключился без проблем и работает очень хорошо. Версия международная, так что должно подключиться без танцев с бубном.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$21.62
    • US$20.78
    • US$20.99
    • US$11.33
    • US$8.99
    • US$11.65
    • US$44.85
    • US$16.99
    • US$9.99
    • US$21.59
    • US$14.99
    • US$22.31
    • US$18.19
    • US$12.69
    • US$18.70
    • US$41.29
    • US$79.99