Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2809)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(2809)
    • 5 Star(2622)
    • 4 Star(135)
    • 3 Star(23)
    • 2 Star(9)
    • 1 Star(20)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/10/2021

    Te są w dechę. Kiedy po raz pierwszy dostałem swój miałem HUAWEI P20 (Android 10) i pobrałem darmową aplikację FlowerCare. Aplikacja ładnie wyglądająca, wybierz roślinę z listy ze zdjęciami, a otrzymasz oczekiwaną wodę, temperaturę, płodność, zakresy słońca dla tej rośliny. Dane mogą być synchronizowane tak często, jak chcesz. Świetnie, ale kiedy „ulepszono" mój telefon 9 (Android 11), że aplikacja nie jest dostępna dla tego telefonu /OS, więc musisz używać aplikacji £ 0,89 (niedużo, ale tak naprawdę nie warto tak niewiele w porównaniu). Ta aplikacja ma okropny GUI, nie ma listy roślin, znormalizowane zakresy, nie będzie aktualizować, dopóki nie upłynie określony czas. - Zawodowe doświadczenie. Całkowicie polecam ten czujnik, ale po prostu pamiętaj, że możesz nie być w stanie korzystać z lepszej aplikacji w zależności od telefonu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Dostępne w plastikowej walizce z krótką instrukcją w języku angielskim. Łatwo ustawić się w aplikacji, gdzie można wybrać roślinę i uzyskać zalecenia na jej temat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Zgodnie z reklamą produktu. Uruchomił się w ciągu 1 minuty po wyjęciu z opakowania z baterią 100%. Połączenie z aplikacją na Androida było bardzo łatwe. Zintegrowany z moją domową konfiguracją przez Bluetooth bardzo łatwe i szybkie. Chwaląc Lovelace'a na mojej desce rozdzielczej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Monitorowanie swoich ulubionych roślin to duża pomoc dla ogrodnika. Łatwo połączyć się z aplikacją domową Mi przez Bluetooth. Wysoce zalecane.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • ADELMOS
    BR
    06/02/2021

    Bardzo ciekawe, łatwe do ustawienia, dać wszystkie niezbędne uprawnienia do aplikacji. Pamiętaj, aby usunąć zabezpieczenie baterii w przypadku, gdy nie jesteś w stanie połączyć się. Połączenie Bluetooth. Jeszcze nie sprawdziłem jego przydatności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Wszystkie trzy działają dobrze z Mi Home (Serwer Chin) i Flower Care App (Serwer Europa).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    I have ordered this exact product earlier. I got the white VegTrug ones before, these are now blue sensors from a different brand. They still work with the VegTrug app and integrates with Home Assistant exactly as before. I'm definitely ordering some more of these since they are great to have a few laying around just in case.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Bardzo łatwo połączyć się z moim iPhone'em. Trzeba być ostrożnym przy odrywaniu zakładki rozdzielania baterii, aby uniknąć zniekształcenia uszczelki wodnej. Nawet jeśli ma roślinki w bazie danych, to jest zaskakujące, że nie ma wszystkich w moim domu. Element jest na tyle mały, by nie rozpraszać wizualnie. Nie mam wystarczająco dużo czasu, by powiedzieć ci o pracy na baterii lub integracji jest jeszcze w domu asystenta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Prosty, szybki działa dobrze, kolejny dobry zakup w Banggood, nawet tak, że mój pieprz nie przynosi owoców 😭

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Działa jak w reklamie. Zintegrowałem go również z HASS, dzięki czemu mogę tworzyć tablice rozdzielcze. Problemem, którego doświadczam jest krótki czas pracy na baterii. Akumulator jest obecnie na poziomie 39%, który pozostał po 5 dniach użytkowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.85
    • US$51.96
    • US$21.93
    • US$22.93
    • US$27.99
    • US$12.88
    • US$20.99
    • US$27.71
    • US$33.48
    • US$14.99
    • US$15.99
    • US$19.99
    • US$9.99
    • US$16.16
    • US$20.69
    • US$27.99
    • US$24.24
    • US$23.99