Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(471)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(471)
    • 5 Star(432)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/08/2021

    Po pierwsze, dostałem go w pięć czy sześć dni z transportem międzyproduktowym, i prędkość wysyłki jest idealna. Nie znam się na projekcjach, ale według mnie urządzenie jest gładkie, a obraz jest wystarczający. Jasność w ciemności jest dobra i zadowalająca, mówi, że daje obraz 1080p, ale myślę, że to oprogramowanie. To był dzień, który mnie najbardziej ciekawił. Na czarno filmuję okna, zasłona jest zamknięta, a pozycja jest bardzo widoczna. Trochę ciężko to zobaczyć w ciemnych scenach z włączonym światłem, więc to bardziej jak oglądanie filmów i seriali, czy wiadomości. Moim głównym problemem są ściany i miałem problem z ułożeniem projekcji na podstawie pozycji siedzącej. Powiedziałbym, że działa mi na nerwy przez jakiś czas. Pewnie dlatego, że nie byłem doświadczony, ale i tak chciałem cię poinformować. Nie mam jeszcze zasłon, a ściany nie są satynowymi gipsami, chociaż nie narzekam na obraz, będę się przyglądał, aż znajdę przyzwoitą i niedrogą kurtynę. Biorę obraz z odległości 310 cm i widzę 254 cm. To 100 cali materiału. Powiedziałbym, że ustawienie pieczęci jest prawie na końcu. Ponieważ projekcja może już dać max 1080p obraz, wziąłem kij xiaoomi mi, mi box s 4k lub nie pomyślałem o innym urządzeniu. Idealnie pasuje do kija. Jestem całkiem zadowolony z duetu Wabo X1 i Mi Stick. Badałem to od dłuższego czasu i odkryłem, że to dobre urządzenie do kupowania za niski budżet, z czego jestem teraz zadowolony. Dodałem zdjęcia w ciemnych i jasnych pozycjach, miejmy nadzieję, że przydatne.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Najlepszy projektor, jaki kupiłem poza dźwiękiem, który jest bardzo niski, jest doskonałym wizualnym doświadczeniem. Żywe kolory z połyskiem, który podnosi środek, a także końce, bez utraty jasnych plam. Obs: Wracając do dźwięku, który jest bardzo niski zostawiam tutaj wskazówkę, jeśli masz dobrej jakości Bluetooth box i kij Mi tv Twoje doświadczenie będzie jeszcze lepsze.

    Komentarze (17)
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Urządzenia są naprawdę KALITYCZNE PRZYJACIELE Mam 110" widoków z 2,8m MI i żadnego umieszczania w tak wysokich cenach Głos urządzenia nie jest zbyt wygodny Kiedy przychodzisz do Refleksji z telefonem, nie czekaj na nic, to się dzieje AMA TV Box, doskonałe z SATDU CITION i Play Station DOMU Uwaga: Przyjaciółki polecane produkty z Turcji Jeśli złożą szczegółowe oświadczenie, to będzie dużo interesów dla twoich przyjaciół

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    1- Nie opodatkowano mnie. 2- Nie zapłaciłem ubezpieczenia i wszystko się ułożyło. 3- Obraz z Projektora i Wielkiego. 4- Z Chin przybyła w 5 dni, opóźnienie było na poczcie w Brazylii, która trwała około 12 dni. 5- Projektor robi dużo hałasu i nagrzewa się. 6- Lepiej sprawdza się podczas transmisji na HDMI, za pomocą mobilnego Wi-Fi obraz nie jest tak zadowalający. 7- W związku z korzyścią opłaca się. 8- Kup statyw, żeby go założyć, kk. 9- Poszło bardzo dobrze, wkładając do pomocniczej skrzynki dźwiękowej. 10- On dotrzymuje obietnic.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Jak dotąd projektor radzi sobie całkiem dobrze w warunkach niskiego oświetlenia. Kolory są w porządku. Dotarcie do mojego domu zajęło 17 dni. Moim kolegom Meksykanie zalecam, aby nie rozpaczać przy meksykańskich zwyczajach, że potrzebują czasu, aby to przetworzyć, ale nie naliczają podatków. To był mój pierwszy zakup, jestem zadowolony ze strony i produktu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Przesyłka kurierska: Zamówiłem projektor w dniu 08/10/2021, 17/10/2021 przybył do Brazylii, a 20/11/2020 został dostarczony (Manaus). Informacje na temat produktu: Jest to stosunkowo lekki projektor, wspornik utrzymuje go cicho, dobrze wytrzymały i bardzo czysty desing. Zainteresowania: - Tak, jest wart swojej ceny, ale pamiętaj, że jest to projektor 720p, który akceptuje 1080p, więc nie oczekuj wysokiej jakości. Wyszedłem z telewizora Smart, bo nie używałem go zbyt często i zająłem miejsce. Jestem bardzo zadowolony z zakupu - Co do dźwięku, to chyba wystarczy, ale jeśli chcesz więcej zanurzenia, musisz kupić dźwięk i kabel, aby połączyć go z P2. W takim przypadku, gdy używam PS4, podłączam do niego mój JBL i wygląda to dla mnie spektakularnie. - Z dostawy nie, nie byłem opodatkowany, ale nawet dlatego wykupiłem ubezpieczenie, ze względu na inne zakupy dokonane wcześniej. - Jest to głośny projektor, więc jeśli dźwięk wideo nie jest większy niż dźwięk, można usłyszeć dźwięk wentylatora. Dotykanie czegoś jest nie do przejrzenia. - Musiałem pomalować ścianę, bo było bardzo ciemno. Na tym zdjęciu, nawet z niektórymi diodami LED, jakość ekranu jest doskonała. - Jeśli oglądasz treść z podpisem, będziesz musiał poświęcić trochę ich jakość, ponieważ nie będą zbyt ostre, a KeyStone jest bardzo wrażliwy, aby regulować, jest schludny raz, aby nigdy więcej go nie dotknąć. Na koniec warto w nią zainwestować, jeśli nie chcesz tak wysokiej jakości. Naprawdę podobał mi się zakup!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    [Obsługa Banggood] Było to moje drugie zamówienie na Banggood i pierwsze z pewnej ilości na produkcie i muszę powiedzieć, że tym razem czas dostawy był bardzo szybki i satysfakcjonujący. [Materiały] Co do projektora naprawdę nic do powiedzenia: piękny, kompaktowy i wysokiej jakości. Ochraniacz waży około 1 kg i jest wykonany z dobrej jakości tworzywa sztucznego i jest wyposażony w kabel zasilający, kabel AV, kabel HDMI i osłonę. Na części podstawowej jest otwór, aby móc podłączyć go do statywu, który osobiście uważam za bardzo przydatny.. [Jakość ogólnego użytku] Nigdy nie miałem projektora, ale muszę powiedzieć, że ten Wanbo X1 jest bardzo praktyczny, kompaktowy do przenoszenia i łatwy w użyciu. Focus i Keystone są łatwe do ustawienia i ogólna jakość więcej niż zadowalająca. [Audio] [Audio] Audio zintegrowane w medium bez hańby i bez pochwał, chociaż muszę powiedzieć, że od pierwszego głosu „Standard" do drugiego głosu „Surroundetc"... Ogólna jakość, a przede wszystkim dialog znacznie się poprawia. W tym względzie, jeśli używasz projektora z FireStick lub Mi TV Stick, upewnij się, że ogólne ustawienia dźwięku na dysku flash i aplikacji nie są ustawione na Dolby Sorround, w przeciwnym razie niektóre aplikacje, takie jak Aplikacje, mogą nie sprawić, że słyszysz dźwięk. Osobiście miałem ten problem z FireStick'em, ale zdjąłem Dolby w ogólnych ustawieniach i wszystko działało świetnie. [Jakość wideo] Jakość wideo w ciemności jest bardzo przyjemna, oczywiście, że nie jest to Full HD, ale 720p Native, Ale muszę powiedzieć, że nie każdy może dostrzec różnicę z odległości około 2m od ściany masz wrażenie Full HD 1080p, dlatego opis produktu jest prawdziwy. [Zakończenie] Osobiście dał mi od razu i więcej niż jeden uśmiech szczęścia. /Próbuję w to uwierzyć!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Dostawa była bardzo szybka, w 07 dni była już tutaj w Brazylii i w Londrinie, na poczcie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Mój projektor właśnie przybył do Portugalii i robię test tutaj teraz 17/01/2022 kupił dzień 02/01, jestem bardzo zadowolony z mojego pierwszego projektora!!! Bardzo satysfakcjonujący wizerunek. Pakiet z zewnątrz był z kilkoma „otworami", ale pudełko od wewnątrz było dobrze zapakowane (ale nie zamknięte! ) Wrzucam zdjęcia wszystkiego, co było w pudełku. ( Kabel HDMI, kabel pomocniczy, kontrola, osłona obiektywu i ręczny ). Powtarzam, jestem bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Projektor z doskonałą jakością obrazu, świetnymi kolorami, bardzo zadowolony. Super rekomendacja, dostawa z wyprzedzeniem, obs.: nie było opłaty. Zapewnia to, co obiecuje jakość obrazu. Lepiej z ciemniejszą formą tego miejsca. Na zdjęciach nie jestem używany ekran, bezpośrednio na ścianie, na ścianie i jasnoniebieski kolor. Zastanawiam się, czy gdyby był biały, byłoby jeszcze lepiej. Polecam produkt wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$194.99
    • US$299.99
    • US$159.99
    • US$103.99
    • US$83.99
    • US$157.99
    • US$1,069.99
    • US$145.99
    • US$599.99
    • US$146.99