Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(359)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(359)
    • 5 Star(331)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/08/2021

    Po pierwsze, dostałem go w pięć czy sześć dni z transportem międzyproduktowym, i prędkość wysyłki jest idealna. Nie znam się na projekcjach, ale według mnie urządzenie jest gładkie, a obraz jest wystarczający. Jasność w ciemności jest dobra i zadowalająca, mówi, że daje obraz 1080p, ale myślę, że to oprogramowanie. To był dzień, który mnie najbardziej ciekawił. Na czarno filmuję okna, zasłona jest zamknięta, a pozycja jest bardzo widoczna. Trochę ciężko to zobaczyć w ciemnych scenach z włączonym światłem, więc to bardziej jak oglądanie filmów i seriali, czy wiadomości. Moim głównym problemem są ściany i miałem problem z ułożeniem projekcji na podstawie pozycji siedzącej. Powiedziałbym, że działa mi na nerwy przez jakiś czas. Pewnie dlatego, że nie byłem doświadczony, ale i tak chciałem cię poinformować. Nie mam jeszcze zasłon, a ściany nie są satynowymi gipsami, chociaż nie narzekam na obraz, będę się przyglądał, aż znajdę przyzwoitą i niedrogą kurtynę. Biorę obraz z odległości 310 cm i widzę 254 cm. To 100 cali materiału. Powiedziałbym, że ustawienie pieczęci jest prawie na końcu. Ponieważ projekcja może już dać max 1080p obraz, wziąłem kij xiaoomi mi, mi box s 4k lub nie pomyślałem o innym urządzeniu. Idealnie pasuje do kija. Jestem całkiem zadowolony z duetu Wabo X1 i Mi Stick. Badałem to od dłuższego czasu i odkryłem, że to dobre urządzenie do kupowania za niski budżet, z czego jestem teraz zadowolony. Dodałem zdjęcia w ciemnych i jasnych pozycjach, miejmy nadzieję, że przydatne.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Najlepszy projektor, jaki kupiłem poza dźwiękiem, który jest bardzo niski, jest doskonałym wizualnym doświadczeniem. Żywe kolory z połyskiem, który podnosi środek, a także końce, bez utraty jasnych plam. Obs: Wracając do dźwięku, który jest bardzo niski zostawiam tutaj wskazówkę, jeśli masz dobrej jakości Bluetooth box i kij Mi tv Twoje doświadczenie będzie jeszcze lepsze.

    Komentarze (16)
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Urządzenia są naprawdę KALITYCZNE PRZYJACIELE Mam 110" widoków z 2,8m MI i żadnego umieszczania w tak wysokich cenach Głos urządzenia nie jest zbyt wygodny Kiedy przychodzisz do Refleksji z telefonem, nie czekaj na nic, to się dzieje AMA TV Box, doskonałe z SATDU CITION i Play Station DOMU Uwaga: Przyjaciółki polecane produkty z Turcji Jeśli złożą szczegółowe oświadczenie, to będzie dużo interesów dla twoich przyjaciół

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    1- Nie opodatkowano mnie. 2- Nie zapłaciłem ubezpieczenia i wszystko się ułożyło. 3- Obraz z Projektora i Wielkiego. 4- Z Chin przybyła w 5 dni, opóźnienie było na poczcie w Brazylii, która trwała około 12 dni. 5- Projektor robi dużo hałasu i nagrzewa się. 6- Lepiej sprawdza się podczas transmisji na HDMI, za pomocą mobilnego Wi-Fi obraz nie jest tak zadowalający. 7- W związku z korzyścią opłaca się. 8- Kup statyw, żeby go założyć, kk. 9- Poszło bardzo dobrze, wkładając do pomocniczej skrzynki dźwiękowej. 10- On dotrzymuje obietnic.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Jak dotąd projektor radzi sobie całkiem dobrze w warunkach niskiego oświetlenia. Kolory są w porządku. Dotarcie do mojego domu zajęło 17 dni. Moim kolegom Meksykanie zalecam, aby nie rozpaczać przy meksykańskich zwyczajach, że potrzebują czasu, aby to przetworzyć, ale nie naliczają podatków. To był mój pierwszy zakup, jestem zadowolony ze strony i produktu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    [Obsługa Banggood] Było to moje drugie zamówienie na Banggood i pierwsze z pewnej ilości na produkcie i muszę powiedzieć, że tym razem czas dostawy był bardzo szybki i satysfakcjonujący. [Materiały] Co do projektora naprawdę nic do powiedzenia: piękny, kompaktowy i wysokiej jakości. Ochraniacz waży około 1 kg i jest wykonany z dobrej jakości tworzywa sztucznego i jest wyposażony w kabel zasilający, kabel AV, kabel HDMI i osłonę. Na części podstawowej jest otwór, aby móc podłączyć go do statywu, który osobiście uważam za bardzo przydatny.. [Jakość ogólnego użytku] Nigdy nie miałem projektora, ale muszę powiedzieć, że ten Wanbo X1 jest bardzo praktyczny, kompaktowy do przenoszenia i łatwy w użyciu. Focus i Keystone są łatwe do ustawienia i ogólna jakość więcej niż zadowalająca. [Audio] [Audio] Audio zintegrowane w medium bez hańby i bez pochwał, chociaż muszę powiedzieć, że od pierwszego głosu „Standard" do drugiego głosu „Surroundetc"... Ogólna jakość, a przede wszystkim dialog znacznie się poprawia. W tym względzie, jeśli używasz projektora z FireStick lub Mi TV Stick, upewnij się, że ogólne ustawienia dźwięku na dysku flash i aplikacji nie są ustawione na Dolby Sorround, w przeciwnym razie niektóre aplikacje, takie jak Aplikacje, mogą nie sprawić, że słyszysz dźwięk. Osobiście miałem ten problem z FireStick'em, ale zdjąłem Dolby w ogólnych ustawieniach i wszystko działało świetnie. [Jakość wideo] Jakość wideo w ciemności jest bardzo przyjemna, oczywiście, że nie jest to Full HD, ale 720p Native, Ale muszę powiedzieć, że nie każdy może dostrzec różnicę z odległości około 2m od ściany masz wrażenie Full HD 1080p, dlatego opis produktu jest prawdziwy. [Zakończenie] Osobiście dał mi od razu i więcej niż jeden uśmiech szczęścia. /Próbuję w to uwierzyć!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Dostawa była bardzo szybka, w 07 dni była już tutaj w Brazylii i w Londrinie, na poczcie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Bardzo mi się podoba, bardzo się cieszę... Kino domowe... bardzo szybko. Jak teraz...tylko jedna rzecz, dźwięk jest niski, ale nie ma to jak dźwięk box do rozwiązania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Projektor jest dobry do kina domowego, ale na środku ekranu jest mała czarna plamka. Może to być spowodowane osadzeniem pyłu w obiektywie. Trzeba było się tym zająć kontrola jakości. Jestem trochę rozczarowany z tego powodu.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Świetny produkt, pozostawia do życzenia jedynie w jakości dźwięku wychodzącego z niego, co już było oczekiwane, w najbardziej zadowolonych z zakupu, jeśli szukanie dobrego i taniego projektora jest świetnym wyborem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft66 383
    • Ft32 194
    • Ft49 289
    • Ft24 095
    • Ft37 970
    • Ft33 953
    • Ft79 959
    • Ft431 942
    • Ft19 913
    • Ft79 229
    • Ft36 144
    • Ft247 619
    • Ft51 114
    • Ft82 980
    • Ft47 828
    • Ft83 246
    • Ft99 577
    • Ft5 308