Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(90)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(90)
    • 5 Star(82)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/07/2021

    Urządzenia są naprawdę KALITYCZNE PRZYJACIELE Mam 110" widoków z 2,8m MI i żadnego umieszczania w tak wysokich cenach Głos urządzenia nie jest zbyt wygodny Kiedy przychodzisz do Refleksji z telefonem, nie czekaj na nic, to się dzieje AMA TV Box, doskonałe z SATDU CITION i Play Station DOMU Uwaga: Przyjaciółki polecane produkty z Turcji Jeśli złożą szczegółowe oświadczenie, to będzie dużo interesów dla twoich przyjaciół

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Satisfeito, cumpre o prometido. Item chegou bem rápido ao brasil, o que demora mais é o serviço do nosso correio BR.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Lepsze koszty. A moja ściana nie jest nawet biała! Zapewnię ekran, bo ten Projektor na to zasługuje.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Przybył do Turcji za około 10 dni. Mój pokój jest trochę za mały, więc brzmi to niekomfortowo. Jeśli twój pokój jest za mały, może to zakłócić dźwięk. Dużo dmucha. Jeśli chodzi o obraz, musisz umieścić go tuż przed swoim projektem. Jeśli postawisz to trochę w górę lub w dół, trudno to wyjaśnić. Ja też nie mogę tego oglądać w dzień jako jasność, mam zasłonę i zasłonę obie zamykam, ale znowu pokój pozostaje trochę jasny i nie ogląda się w świetle. Ci, którzy planują oglądać w ciągu dnia, mogą doświadczyć pewnego rozczarowania. A w nocy jest świetnie. Przekładam to przez ścianę, mam bardzo jasny obraz. Kupiłem pudełko Mi, i polecałbym kij albo pudełko. A cena wynosiła 1130 tl. W ciągu 10 dni przyszedł z ładunkiem półproduktu, jakbym kupił go w zwykłym domu. Polecam go na poziomie wejściowym.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Bardzo podoba mi się ten projektor, bardzo ciekawa jakość i z lustrzaniem obrazu, zobacz więcej szczegółów na filmie: PROJEKTOR BOM i BARATO 2021 - XIAOMI WANBO X1 https://youtu.be/pyHGBJMEm7c

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Światło jest trochę niskie, a korekta trapezoidalna nie ma, ale ogólnie uważam, że to dobry odbiór. 

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Płacisz tyle, co dostajesz, prawda? To ma sens. I tutaj również. Czysty projektor, trochę bardziej skomplikowany w obsłudze, niż można się spodziewać w naszym obecnym świecie, ale jest OK... W sumie, dobra cena za moje pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    На первый взгляд модель интересная. Но яркости маловато.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    HU
    04/06/2021

    Dobra, produkt dotarł dokładnie tak jak opis.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Świetny projektor kosztów i korzyści! Nowoczesna konstrukcja, prosty w obsłudze system i dobra jasność. Połączenie Wifi działa dobrze, ale ma niewielką utratę fps. Połączone z HDMI ma świetną jakość obrazu. Podwózka była skuteczna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft31,086
    • Ft14,018
    • Ft135,733
    • Ft16,412
    • Ft41,034
    • Ft43,521
    • Ft64,972
    • Ft38,858
    • Ft46,630
    • Ft47,873
    • Ft67,366
    • Ft55,957
    • Ft93,014
    • Ft742,768
    • Ft60,527
    • Ft24,868
    • Ft31,117
    • Ft488,089