Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/08/2021

    Nie szukaj dalej, ten projektor jest najlepszy w przedziale cenowym 500-700€. Jest ostry, ma ładny kolor, niski pobór mocy, dobry dźwięk. Pełna recenzja: https://www.laurentwillen.be/en/test-reviews/projectors-tests-reviews/xiaomi-mi-smart-compact-projector-test-review-mi-youth/

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Super projektor wideo, dla wersji globalnej, francuski, menu i aplikacje są w pełni tłumaczone i kompatybilne z Google tv. W przypadku dostawy do Saint-Gingolph France GLS nie znalazł adresu 🙄, mimo że wszystkie informacje były wyraźnie zaznaczone na paczce. Ducoup, pojechałem odebrać paczkę bezpośrednio z GLS w Annecy. Ponieważ nie mam numeru, który mógłby dotrzeć do GLS Annecy z innego kraju z powodu doładowanego numeru. Niezbyt pro ducoup. Krótko po jakimś teście, to świetny projektor wideo na 2m ekranie jest na wierzchu, jasność i precyzja obrazu brzmi niesamowicie jak na tę cenę. Dziękuję Banggood za informację o wysyłce pakietu 😉

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Otrzymane w mniej niż tydzień, niklowane. Świetna jakość wideo, szczerze obawiałem się renderowania. Dźwięk też jest naprawdę dobry, bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    To świetny wybór!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Bardzo dobry produkt. Jasność jest wspaniała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Widowiskowe!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Bardzo zadowolony z projektora. Prawie cichy, obraz bardzo dobrej jakości i interfejsu ustawionego w języku francuskim bardzo łatwo. Aplikacja Android TV ułatwia pisanie tekstu za pomocą telefonu bez przechodzenia przez pilota. Wielość wpisów i formatów sprawia, że jest bardzo łatwa w obsłudze. Szybka dostawa (9 dni) i optymalna obserwacja.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Otrzymane bardzo szybko, dobrze zrobione, mimo to bierzesz firmę GLS na dostawę partycji we Francji, to katastrofa. Do mojego artykułu, nie zawahali się wyrzucić mojej 5 kilo paczki przez bramę mojego domu. Szkoda, że tak poważna firma jak twoja pracuje z niekompetentnymi takimi jak GLS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Commandé depuis la France. La version globale est un vrai régal, Android TV classique avec Google play store dès l'allumage... Les hauts parleurs sont très bons, le réglage auto du focus un vrai bonheur. c'est un projecteur qu'on peut ranger dans l'armoire et ressortir à chaque utilisation, le câble secteur suffit,pour peu que ce soit du streaming web ou LAN. Prenez l'assurance livraison elle n'est pas chère, et foncez !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Superbe image bon son et appareil très silencieux!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft49 185
    • Ft52 338
    • Ft30 897
    • Ft50 446
    • Ft24 275
    • Ft20 176
    • Ft29 320
    • Ft63 058
    • Ft47 293
    • Ft5 672