Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2021

    Kiedy zamówiłem projektor nie byłem pewien. Teraz jestem bardzo szczęśliwy, ponieważ ten projektor daje doskonały obraz i kolory. Używam go na wielu różnych powierzchniach i kątach ścian.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Nie szukaj dalej, ten projektor jest najlepszy w przedziale cenowym 500-700€. Jest ostry, ma ładny kolor, niski pobór mocy, dobry dźwięk. Pełna recenzja: https://www.laurentwillen.be/en/test-reviews/projectors-tests-reviews/xiaomi-mi-smart-compact-projector-test-review-mi-youth/

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Super projektor wideo, dla wersji globalnej, francuski, menu i aplikacje są w pełni tłumaczone i kompatybilne z Google tv. W przypadku dostawy do Saint-Gingolph France GLS nie znalazł adresu 🙄, mimo że wszystkie informacje były wyraźnie zaznaczone na paczce. Ducoup, pojechałem odebrać paczkę bezpośrednio z GLS w Annecy. Ponieważ nie mam numeru, który mógłby dotrzeć do GLS Annecy z innego kraju z powodu doładowanego numeru. Niezbyt pro ducoup. Krótko po jakimś teście, to świetny projektor wideo na 2m ekranie jest na wierzchu, jasność i precyzja obrazu brzmi niesamowicie jak na tę cenę. Dziękuję Banggood za informację o wysyłce pakietu 😉

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Doskonałe urządzenie. świetne do filmów i mediów. Istnieje niewielkie opóźnienie wejściowe, które może wpłynąć na konkurencyjne gry. Ale to nie dlatego kupiłem ten model. Do casualowych gier jest jeszcze świetny w użyciu. Perfext dla domu i biura Sprawdź moją recenzję wideo https://youtu.be/Q41zqO9MwEU

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Doskonały produkt! jakość jest niesamowita za taką cenę. Testowany również w świetle dziennym, nadal ok do oglądania dzięki wysokiej jasności kolorów 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Otrzymane w mniej niż tydzień, niklowane. Świetna jakość wideo, szczerze obawiałem się renderowania. Dźwięk też jest naprawdę dobry, bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    To świetny wybór!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Bardzo dobry produkt. Jasność jest wspaniała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Widowiskowe!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Bardzo zadowolony z projektora. Prawie cichy, obraz bardzo dobrej jakości i interfejsu ustawionego w języku francuskim bardzo łatwo. Aplikacja Android TV ułatwia pisanie tekstu za pomocą telefonu bez przechodzenia przez pilota. Wielość wpisów i formatów sprawia, że jest bardzo łatwa w obsłudze. Szybka dostawa (9 dni) i optymalna obserwacja.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 277 547
    • Ft17 653
    • Ft226 025
    • Ft229 301
    • Ft49 002
    • Ft309 884
    • Ft426 273
    • Ft622 393
    • Ft255 834
    • Ft57 650
    • Ft61 254
    • Ft294 816
    • Ft46 840
    • Ft72 064
    • Ft54 047
    • Ft6 483
    • Ft51 099
    • Ft27 186