Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(278)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(278)
    • 5 Star(265)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/04/2021

    Sprcha je bezvadná, oceňuji několik výměnných hlavic, např na čištění jazyka apod. ze začátku mohou trochu krvácet dásně, jež nejsou zvyklé.. proud je dost silný. jediná nevýhoda je, že voda ze zásobníku se rychle vypotrebuje a proto je potřeba častěji vodu doplňovat. The mouth shower is perfect, I appreciate a few interchangeable heads, for example for cleaning the tongue, etc. From the beginning, the gums, which are not used to, may bleed a bit. The water flow is quite strong. The only disadvantage is that the water from the tank is quickly consumed and therefore it is necessary to replenish the water more often.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Dostałem dzisiaj i wypróbowałem! Jakość produktu jest niesamowita! Bardzo dobra robota! Czuję, że wyczyścił mi się między zębami. Tylko trochę krwawi z dziąseł, ale to było oczekiwane, jak widziałem recenzje przed zakupem. Powiedzieli, że twoje dziąsła przyzwyczajają się do tego, a potem masz problem! Jeśli chcesz mieć czyste zęby, to jest konieczne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2020

    Jest jak w opisie. Jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2019

    perfect 👍 fast and safe delivery. I love this portable oral irrigator. 5stars product and seller. sure Will buy again. thank you so much ❤️ Ron

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2019

    This product is silent and really with a lot of pressure.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Bardzo ładny, cenowo konkurencyjny, ma cztery elementy wyposażenia, ma kilka poziomów czyszczenia, potrzebuje okresu treningowego, i przyzwyczaja się do tego. Gorąco polecam, a dla naszego regionu arabskiego prosimy o obejrzenie filmów szkoleniowych na ten temat

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Produkt zgodnie z opisem, bardzo szybka dostawa i bez uszkodzeń podczas transportu. /Pierwsze wrażenie jest świetne. Funkcje zgodnie z oczekiwaniami. całkowicie zalecane

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Po pierwsze: Zapłaciłem dodatkową cenę za szybką dostawę i opcję wolną od podatku, ale ten produkt poczekać 1 miesiąc w magazynie. Kontaktuję się co tydzień z obsługą klienta, ale oni nic nie zrobili i wysyłają te same wiadomości „proszę czekać bla bla bla". Ok, napiszmy o tym produkcie. Podoba mi się ten produkt wysokiej jakości, ale prędkość światła pozytonu wstecznego w prawo, jeden najwolniejszy i wystarczająco do ust. Pierwszy raz próbowałem prędkości światła na lewo, ale :) wydmuchuje mi usta ú dodany tryb światła prawdziwego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Bardzo dobra jakość, szybka dostawa. Wszystko jest w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Ładne opakowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$79.99
    • US$29.99
    • US$18.47
    • US$25.99
    • US$12.69
    • US$11.66
    • US$79.99
    • US$16.99
    • US$26.99
    • US$24.99
    • US$24.99
    • US$19.64
    • US$17.31
    • US$21.93
    • US$12.99
    • US$5.76
    • US$14.94
    • US$25.29