Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3831)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(3831)
    • 5 Star(3690)
    • 4 Star(133)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/12/2020

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov, vegrimi rýchlo z CZ sreu. Dobráre sáreu kvalitou. Ovládanie funguje bez problemu. •A co z Banggoodem. ENG - Produkt przybył w porządku i bez problemów, bardzo szybko z magazynu CZ. Dobry aparat z dobrą jakością obrazu. Kontrola działa bez problemów. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov, vegrimi rýchlo z CZ sreu. Dobráre sáreu kvalitou. Ovládanie funguje bez problemu. •A co z Banggoodem. ENG - Produkt przybył w porządku i bez problemów, bardzo szybko z magazynu CZ. Dobry aparat z dobrą jakością obrazu. Kontrola działa bez problemów. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Bardzo zadowolony z tego konkretnego aparatu! Ma 7-dniowe nagranie (z kartą pamięci), alarm telefoniczny, jeśli wykrywa ruch, dobrą rozdzielczość i słuchawkę, z którą można rozmawiać i być słyszanym wyraźnie z kamery. Polecam ją!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Czy to dobra praca. Jakość obrazu jest ładna. Łatwy w instalacji i konfiguracji i działa doskonale. Aplikacja telefoniczna ułatwia monitorowanie. Tanie i łatwe rozwiązanie dla potrzeb bezpieczeństwa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Czy to dobra praca. Jakość obrazu jest ładna. Łatwy w instalacji i konfiguracji i działa doskonale. Aplikacja telefoniczna ułatwia monitorowanie. Tanie i łatwe rozwiązanie dla potrzeb bezpieczeństwa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Otrzymałem produkt 32-go dnia. Wygląda naprawdę dobrze, zwłaszcza nocny strzał jest o wiele lepszy niż się spodziewałem. Kabel jest długi na 2 m. Ponieważ nie ma w nim baterii, rozmiar kabla elektrycznego jest idealny. Jest zdolny do wykrywania ruchu i natychmiastowego wysyłania ci zdjęć. To alarm o płaczu dziecka. To ładny produkt, który można kupić na wyprzedaży. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Jeszcze nie próbowałam. Czekam na ruch. Kiedy to zrobię, zostawię resztę recenzji, ale okazało się, że wszystko poszło bez zarzutu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Świetny produkt, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Ωραια κάμερα δουλεύει μία χαρά σέ όλα!! nice work fast delivery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Polecam to. Bardzo dobra jakość (plastik). Przesyłka była szybka. Bardzo ładny produkt. Moje dzieci to uwielbiają. Bardzo dobry produkt. Jakość. Jakość dla pieniędzy. Polecam bez zastrzeżeń

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 692
    • Ft5 686
    • Ft27 812
    • Ft37 926
    • Ft13 588
    • Ft5 370
    • Ft19 910
    • Ft8 215
    • Ft13 070
    • Ft12 640
    • Ft6 176
    • Ft28 444
    • Ft5 370
    • Ft4 738
    • Ft12 043
    • Ft5 370
    • Ft21 013
    • Ft8 215