Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3821)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(3821)
    • 5 Star(3681)
    • 4 Star(133)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/12/2020

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov, vegrimi rýchlo z CZ sreu. Dobráre sáreu kvalitou. Ovládanie funguje bez problemu. •A co z Banggoodem. ENG - Produkt przybył w porządku i bez problemów, bardzo szybko z magazynu CZ. Dobry aparat z dobrą jakością obrazu. Kontrola działa bez problemów. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov, vegrimi rýchlo z CZ sreu. Dobráre sáreu kvalitou. Ovládanie funguje bez problemu. •A co z Banggoodem. ENG - Produkt przybył w porządku i bez problemów, bardzo szybko z magazynu CZ. Dobry aparat z dobrą jakością obrazu. Kontrola działa bez problemów. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Bardzo zadowolony z tego konkretnego aparatu! Ma 7-dniowe nagranie (z kartą pamięci), alarm telefoniczny, jeśli wykrywa ruch, dobrą rozdzielczość i słuchawkę, z którą można rozmawiać i być słyszanym wyraźnie z kamery. Polecam ją!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Czy to dobra praca. Jakość obrazu jest ładna. Łatwy w instalacji i konfiguracji i działa doskonale. Aplikacja telefoniczna ułatwia monitorowanie. Tanie i łatwe rozwiązanie dla potrzeb bezpieczeństwa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Czy to dobra praca. Jakość obrazu jest ładna. Łatwy w instalacji i konfiguracji i działa doskonale. Aplikacja telefoniczna ułatwia monitorowanie. Tanie i łatwe rozwiązanie dla potrzeb bezpieczeństwa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Otrzymałem produkt 32-go dnia. Wygląda naprawdę dobrze, zwłaszcza nocny strzał jest o wiele lepszy niż się spodziewałem. Kabel jest długi na 2 m. Ponieważ nie ma w nim baterii, rozmiar kabla elektrycznego jest idealny. Jest zdolny do wykrywania ruchu i natychmiastowego wysyłania ci zdjęć. To alarm o płaczu dziecka. To ładny produkt, który można kupić na wyprzedaży. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Jeszcze nie próbowałam. Czekam na ruch. Kiedy to zrobię, zostawię resztę recenzji, ale okazało się, że wszystko poszło bez zarzutu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Nagyon jó minőség, egyszerű kezelés.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Świetny produkt, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Ωραια κάμερα δουλεύει μία χαρά σέ όλα!! nice work fast delivery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 892
    • Ft5 095
    • Ft26 085
    • Ft43 177
    • Ft12 891
    • Ft5 395
    • Ft19 788
    • Ft9 593
    • Ft14 390
    • Ft12 399
    • Ft5 859
    • Ft6 894
    • Ft5 095
    • Ft5 994
    • Ft5 095
    • Ft26 985
    • Ft23 086
    • Ft1 886