Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(284)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(284)
    • 5 Star(273)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/08/2021

    Bardzo dobra jakość, dobre funkcje. Dobre wrażenie na mnie przez syrenę, natychmiastową reakcję, zahamowanie pola, które chcesz wysłać alarm, i ogólnie bez przeszkód. Myślę, że jest najlepsza w swoim rodzaju i w tym zakresie pieniędzy.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Ta kamera zewnętrzna z Imilab jest teraz najlepszą okazją do swojej ceny. Jest wyposażony w takie funkcje, jak IP66, wideo 2K, funkcja NAS i widok 270 stopni PAN. Posiada również łączność LAN z funkcją hotspotu Wi-Fi w celu rozszerzenia sieci Wi-Fi dla innych kamer i urządzeń. Angielskie uaktualnienie głosu jest naprawdę miłe.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Zamówiony 3 lipca, a otrzymany 27 lipca, dotarł do Piura Peru 24 dni. Dobrze zapakowane i dobrej jakości materiały, wydaje się być trudne do poskładania, jeśli nie spróbować. Kosztował 61 dolców.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Długo trwało to przybycie, paczka widziała jak bije, ale wszystko działa. Połączyłem kamerę z aplikacją Mi Home, wolniejsze karty SD też działają. Jakość wygląda świetnie, nie testowałem jeszcze w nocy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Bardzo dobra kamera na zewnątrz. Jakość w dzień jest świetna, a w nocy całkiem dobra. Jedną dobrą rzeczą jest to, że obraca się o 180 stopni. Całkowicie to polecam. To jest niesamowite.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Dobrze zapakowane i nieuszkodzone. Wciąż próbuję, wygląda obiecująco. Działa z aplikacją mijia. Łatwy do zainstalowania Wartość ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Pod każdym względem zasługuje na 5*. Moje oczekiwania są w pełni spełnione. Doskonałe, bardzo dobre jakościowo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Jedynym błędem jest zrobienie 5 minut przerwy pomiędzy każdym nagraniem! Nie można wybrać mniejszego odstępu od Imilab EC2 w przypadku. Nagranie jest czyste nawet wieczorem, podczerwień jest silna. Naprawdę lubię wszystko inne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Bardzo dobry produkt! Łatwo ustawić super ostry obraz, dobry noktowizor. To jest oszałamiające zdjęcie jest prawdziwy obraz dla kamery bardzo dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Wszystko jest w porządku, działają prawidłowo. Wersja globalna jest potwierdzona, działają z serwerów globalnych, mają angielski status wiadomości. Magazyn NAS również działa. Tak dobre jak ich kamery. Świetna jakość, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft76 385
    • Ft4 453
    • Ft7 317
    • Ft6 219
    • Ft5 408
    • Ft4 771
    • Ft9 921
    • Ft28 642
    • Ft5 408
    • Ft24 505
    • Ft28 006
    • Ft14 320