Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(358)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(358)
    • 5 Star(342)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/07/2020

    Θα την δοκιμάσω και θα γράψω αν αξίζει η όχι. Σαν πρώτη ματιά ποιοτικά φαίνεται πολύ καλή και ιδιαίτερα στεγανή αφού προορίζεται για εξωτερική χρήση.

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2020

    Jó kis kamera, tényleg tudja, amit írnak róla. Azt tudni kell róla, hogy csak vízszintesen mozgatható motorosan, ezért érdemes úgy felszerelni, ha mozgatni is akarjuk, hogy nem nézzen lefelé meredek szögben.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Ta kamera zewnętrzna z Imilab jest teraz najlepszą okazją do swojej ceny. Jest wyposażony w takie funkcje, jak IP66, wideo 2K, funkcja NAS i widok 270 stopni PAN. Posiada również łączność LAN z funkcją hotspotu Wi-Fi w celu rozszerzenia sieci Wi-Fi dla innych kamer i urządzeń. Angielskie uaktualnienie głosu jest naprawdę miłe.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Bardzo dobra jakość, dobre funkcje. Dobre wrażenie na mnie przez syrenę, natychmiastową reakcję, zahamowanie pola, które chcesz wysłać alarm, i ogólnie bez przeszkód. Myślę, że jest najlepsza w swoim rodzaju i w tym zakresie pieniędzy.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2020

    Kamera jest dość ciężka. I ma nieco mniejszy kąt widzenia. Ale za ten piękny obraz. I piękne światło w nocy. Trochę wyższa cena, ale mogę polecić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Dobrze zapakowane i nieuszkodzone. Wciąż próbuję, wygląda obiecująco. Działa z aplikacją mijia. Łatwy do zainstalowania Wartość ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Zamówiony 3 lipca, a otrzymany 27 lipca, dotarł do Piura Peru 24 dni. Dobrze zapakowane i dobrej jakości materiały, wydaje się być trudne do poskładania, jeśli nie spróbować. Kosztował 61 dolców.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Pod każdym względem zasługuje na 5*. Moje oczekiwania są w pełni spełnione. Doskonałe, bardzo dobre jakościowo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Bardzo dobra kamera

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Otrzymałem go nieuszkodzone w 11 dni globalnej wersji bez problemu mihome i nawiązałem kontakt w krótkim czasie dobrej jakości i dobre dzięki banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.99
    • US$45.99
    • US$53.12
    • US$32.99
    • US$30.03
    • US$52.99
    • US$38.99
    • US$57.74
    • US$45.03
    • US$11.99
    • US$66.98
    • US$22.99
    • US$73.59
    • US$59.99
    • US$63.51
    • US$63.24
    • US$89.99
    • US$45.99