Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(265)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(265)
    • 5 Star(245)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/12/2020

    Produkt dostarczano bez uszkodzeń i komplikacji. Szybkość dostawy była bardzo szybka (10 dni). To doskonały produkt sprzedawany przez Xiaomi. Opakowanie produktu było idealne. Jakość przetwarzania i rzeczywista produkcja produktu jest naprawdę doskonała, wysoka jakość i profesjonalnie przetworzona bez błędu. Wykańczanie powierzchni jest eleganckie (mat//)Sprzętanie do smartfona (aplikacja) jest bezproblemowe. Jakość filmu jest dobra. Jestem bardzo zadowolony z tego produktu. Mogę polecić zarówno produkt, jak i sprzedawcę!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Jakość produktu : Jak w opisie. Czas wysyłki: dostawa w normie, dostałem ten produkt po 40 dniach oczekiwania. Cena : rozsądna cena, jeśli używasz kuponów. Pakiet: Normalne opakowanie ; Sklep nie zapakował produktu do plastikowej torby, więc wysyłka może spowodować uszkodzenie mojego produktu. Wniosek: Zalecam go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Druga kolejność. Bateria trzyma się całkiem nieźle. Niestety opakowanie zostało uszkodzone. Kurier mnie nie zawiadomił. Musiałem ich szukać. Ma bardzo małą liczbę i nie było kodu kraju.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Az éjszakai minősége lehetne jobb is, a tartókonzol nem forgatható megfelelően nagy tartomànyban, az alaplap kupakjàn lévő jelölések megtévesztőek, a telepítés egyszerű és gyors! Épp időben megérkezett, a 15. munkanapon :D

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Szybka misja przyszła w ciągu 10 dni, wygląda całkiem dobrze, jest szybki, ale na żywym obrazie w miejscu, w którym zaznaczono datę, u góry po lewej, obraz wygląda na zniekształcony?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Zadowolona była dobra zakup bardzo doradztwo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Doskonały produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Jakość jest bardzo dobra łączność bardzo łatwa i odległość strzelania jest bardzo dobra więc bateria kamery nie jest tak jak opisano jest to trudne przez 3 miesiące a także rejestrator jest w domu więc czujnik ruchu jest doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    To bardzo dobry produkt dla bezpieczeństwa. Musisz go kupić tylko z Gataway! Bez Gatawaya nie da się ustawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Bardzo szybka dostawa. Dostałem to, czego chciałem. Powiązanie było łatwe. Kamera działa bez zarzutu. Rezolucja jest dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft28 411
    • Ft11 678
    • Ft22 605
    • Ft16 404
    • Ft8 748
    • Ft15 782
    • Ft10 889
    • Ft43 600
    • Ft20 780
    • Ft20 329
    • Ft43 565
    • Ft3 122
    • Ft24 307
    • Ft4 733
    • Ft21 781
    • Ft56 825
    • Ft27 780
    • Ft1 260