Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2021

    Fantastyczny. Obejrzyj moją pełną recenzję o tym projektorze z angielskimi napisami (automatycznymi) na moim kanale Youtube. Proszę się zapisać! https://youtu.be/hFfYwxz69Pg

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Wszystko ok.... super dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Tak jak wskazano, jest to wspaniałe urządzenie nawet z menu w języku hiszpańskim całkowicie zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Idealnie dostarczone i spakowane. W pełni zdolny do łączenia się przez Google. Wszystko w języku angielskim i wydajność zgodnie z opisem i oczekiwaniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Nie jestem bardzo zadowolony.... Netflix nie działa, Prime Video nie działa, po aktualizacji nic się nie zmieniło... Na pewno jest wiele do zrobienia z oprogramowaniem... Wydałem dużo, ale muszę skorzystać z zewnętrznego telewizora, żeby zobaczyć Również obraz nie wydaje się dokładny, widzę cienie poziomych pasków na górze, czy to może być nieodpowiedni ekran? Ale dlaczego nie są one widoczne w dolnej części obrazu? Jakkolwiek to może być nieistotne... Ale brak Netflixa i Prime'a to prawdziwy problem. Piękny Zelux recenzja ma tylko 4 miesiące, ale wydaje się, że są nowe problemy do rozwiązania. Chciałbym wiedzieć, co producent myśli, ale nie ma nawet oficjalnej strony, gdzie zrobić aktualizację oprogramowania .... Co o tym myślisz? Czy twój film działa dobrze?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    To mój pierwszy projektor, a to jest naprawdę dobry projektor, który wykracza poza moje oczekiwania. Bałem się zamówić tak drogi towar z tak odległego sklepu (nigdy wcześniej nie zamówiłem czegoś powyżej 100 dolarów...), ale wszystko było w porządku: dostawa była szybka i trwała zaledwie kilka tygodni. Szczerze mówiąc, ten produkt jest topowy: miałem zamiar iść z markami znacznie droższymi niż to. Poszperałem i znalazłem to i jestem z tego bardzo zadowolony. Jedynym problemem jest zainstalowanie aplikacji Netflix, której brakuje w androidTV: Istnieje wiele filmów na youtube, jak władować boczne, ale jeszcze nie próbowałem. Dźwięk jest właściwie bardzo przyzwoity biorąc pod uwagę rozmiar pudełka: i tak używam głośnika kina domowego. EArc działa dobrze, a pilot jest stylowy przy użyciu bluetooth (nie USB). W tym punkcie cenowym, nie mógłbym być szczęśliwszy. Byłoby świetnie, gdyby ktoś umieścił instalację Netflixa, która dotyczy tego produktu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Rzeczy dotarły bezpiecznie i szybko. Na początku miałem problemy z uruchamianiem projektora przez cały czas po kilku sekundach. Badanie ograniczyło kwestię do dwóch możliwości. Albo złe połączenie między podłączonym kablem głównym a samym projektorem, albo złe połączenie między kablem głównym a gniazdem ściennym. Kupiłem lokalnie nowy kabel sieciowy i sprawa jest rozwiązana. Jeśli chodzi o doświadczenie z tym zakupem, mogę powiedzieć, że jest bardzo pozytywny. Paczka dotarła na długo przed przewidywanym czasem dostawy podanym przez Banggood. Przedmiot miał być wysłany z Chin, ale ku mojemu zaskoczeniu został wysłany z Belgii. To było bardziej mile widziane, ponieważ nie musiałem płacić dodatkowych opłat importowych, ponieważ mieszkam w Europie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    @mazing 1. doświadczenie z banggood! 'SEA' dostawa była najwyraźniej za pośrednictwem paczek lotniczych (CX). Poród był szybki & płynny. Przedmiot jest legalny i autentyczny & Przetestuje go dalej! Ale Wemax Nova jest tak dobra jak w reklamie, :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Całkowite oczekiwania na proces zakupu, dostawy, umowy o wartości i po prostu niesamowity produkt... Bardzo zadowolony i po 2@ zakup zakończony zadowalająco, będę nadal kupować... Gratulujemy Bangood! Wdzięczność, ludzie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Właśnie dostałem to dzisiaj! Zajęło około 3 tygodnie od daty zakupionego :) zdecydowanie dobry zakup! Duża aktualizacja z mojego Wemax One Pro

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 888
    • Ft45 140
    • Ft8 029
    • Ft431 942
    • Ft66 383
    • Ft259 237
    • Ft58 417
    • Ft11 946
    • Ft59 877
    • Ft24 095
    • Ft114 281
    • Ft277 493
    • Ft16 062
    • Ft15 697
    • Ft11 946
    • Ft36 144
    • Ft99 577
    • Ft5 308