Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1106)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(1106)
    • 5 Star(947)
    • 4 Star(111)
    • 3 Star(22)
    • 2 Star(8)
    • 1 Star(18)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2021

    Świetny produkt...Bluetooth udana transmisja dźwięku wielki...ma własny głośnik i to stereo...ma pośredni ładunek...w tym maź mam go z 1718 tl w 8 dni...nie myśl o tym...absolutely 4 strony To jest Zadziwiające, że to jest naprawione...to jest po prostu w porządku... pilot jest dobry i jest zwarty, i nigdy nie przeszkadzał dźwięk. Mam statyw...dodałem przykładowe zdjęcie. Prześwietliłem go z odległości 6 metrów od budynku. Wierz mi, jest monitorowany. To prawdziwe 1080p i bardzo jasne. Minusem jest to, że nie można go oglądać w ciągu dnia, ale 1080p android i 4 poprawki krawędzi. Trzymaj się lokalizacji z ustawieniami obrazu i dźwięku. Menu główne i metaflix są rozdzielone....możesz wysłać do mnie e-mail z zapytaniem o szczegóły alper1006@hotmail.com

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Jest to uczciwy produkt z przyzwoitymi funkcjami. Posiada wbudowaną wersję Androida 9. Ma kilka aplikacji wstępnie zainstalowanych, ale niestety nie może „zobaczyć" wszystkich aplikacji w sklepie Google. Instalowanie apk z USB lub innego nośnika normalnie. Ma bardzo dobry i wyraźny obraz, w stosach bez oświetlenia. Wentylator nie robi dużo hałasu, a jego dźwięk jest wyraźny. Jest bardzo dobrze zapakowany, w podwójnym pudełku, w środku z kapsułkami powietrznymi, aby uniknąć jakichkolwiek uszkodzeń podczas transportu.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Produkt jest dobrej jakości wysoce zalecane Miałem poprzedni model t2 za darmo, a ten t2 max jest znacznie poprawiona we wszystkich aspektach, cena jakości zajmuje wiele z jego kategorii. Zainstalowanie twojego małego kina domowego jest najlepszą opcją. Postawiłem go na ścianie i tam wyglądał świetnie, jasne jest lepszy biały lub anty-odblaskowy płótno.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    29 dni zajęło dotarcie do Bogoty Kolumbi, przybył super dobrze chroniony, bardzo mi się podobało, rozmiar jest idealny do transportu, podczas umieszczania go do grania filmu przez usb, płynność nie była dobra, ale podczas wykonywania aktualizacji poprawiła się zauważalnie, Zalecane, jego rozdzielczość jest idealna i polecam podłączyć mój kij, aby mieć lepsze doświadczenie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Do tej pory z tym, co zbadałem do tej pory, jest to „bang for Buck". W pełnym świetle, obraz jest słaby, ale jest dobry, jeśli używasz ALR lub innego ekranu projekcyjnego. Światło jest optymalne i nie boli w ogóle oczu. Dostateczna liczba obsługiwanych aplikacji. Duża liczba obsługiwanych języków. Rekomendowane

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Spójrz na recenzję w PT-BR https://youtu.be/ZKHP-VDi3lA... podobało mi się całkiem... Jako projektor jest bardzo dobry... Android jest trochę stary 6.0, ale działa NETFLIX i filmy na youtube bardzo dobrze... Możesz zainstalować APTOID TV i zainstalować wiele rzeczy...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Produkt dotarł do mnie super szybko (10 dni Edo de mex) jego opakowanie dobrze, wizerunek bardzo dobry, teraz spróbować, paczka UPS doskonałe, opłaty importowe nie są odzwierciedlone dopóki towary nie są dostarczone, Równie nie za dużo, poza tym, wszystko doskonałe. Godne polecenia.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Dzięki Bangood za dostarczenie mojej nagrody z Instagrama. Dostarczenie z CN do SVK zajmuje około miesiąca. Działa w porządku. Jakość obrazu jest świetna, a produkt również solidny. Chcę wspomnieć, że funkcja, która użyła adresu IP, nie działa na mnie. Możliwe jest, że router nie obsługuje tego rodzaju kontroli za pomocą numeru portu. Jedynym minusem jest to, że nie obsługuje odlewania bezpośrednio z komórki tylko przez wiedźmę z Screencast nie zawsze jest świetną opcją. W końcu kocham 💕 nawet wziąć chromecast, więc i tak mogę oglądać wszystko, co chcę, i oddać ekran bezpośrednio do niego jako TV. Dziękuję Banggood <3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    W tej chwili działa dobrze przybył w obiecanym czasie bardzo dobrze pakowane bele warte więcej niż telewizor i jest bardzo mały można przenieść i transportowanie z systemem Android jest dobry nie jest najlepszy, ale spełnia swoją funkcję asta można

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Doskonały projektor w cenie, jest dobrej jakości i jest dość solidny. Połysk jest dobry w nocy, ale używanie go w dzień jest bardziej skomplikowane. Mimo to jest to dobry projektor. Przesyłka dotarła szybko, a śledzenie jest zawsze dokładne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$255.99
    • US$79.99
    • US$92.99
    • US$265.99
    • US$179.99
    • US$189.99
    • US$192.99
    • US$149.99
    • US$94.99
    • US$199.00