Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(445)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(445)
    • 5 Star(387)
    • 4 Star(47)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/04/2021

    Otrzymałem produkt przez bangood w około 10 dni, opakowanie produktu, i wszystko było tak dobrze, jak wyglądało, ostrożnie i gwarantuje ścisłe monitorowanie przez bangood. Prawdziwi Solidni Firmowi Przyjaciele na tym... A informacje o produkcie, są kilka dobrych punktów XIAOMI Wanbo T2MAX, a jeśli myślisz o zabraniu przyjaciół, powinieneś wiedzieć. Produkt Good Side i Cechy Prawdziwej jakości obrazu 1080p Full HD, 200 ans, 2000:1Contr, ostatnia Led, 20 000h, Wif,Bt Ma USb2.0, 3.0, 1GB RAM, 16 GB pamięci wewnętrznej. Sterowanie posiada również 1TB HDD odtwarzanie filmów i muzyki bez wieszania.Specaker 2x3w Google Android 6 Wersja dostępna i podręcznik do ustawiania Zoom (Jeśli Minus Sides, produkt ten jest starą wersją Google Android 6, a także interfejs T2 Max Wanbo dostępny Problem polega na tym, że jeśli nowa aktualizacja nie wejdzie, stara wersja jest zbyt obszerna. Chciałem ci tylko powiedzieć, że użyłem nowej wyrzutni o nazwie Atv pro Launcher, i jeśli chcesz spróbować, jest tam Google Play Storde. Albo możesz oglądać NETFLIX łącząc XAOMI BOX, tak jak ja. Już zaznaczono na powyższych zdjęciach..

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    🇬🇷 byłam taka podekscytowana, kiedy to przyszło! Paczka była dobrze zabezpieczona, a namierzanie było na miejscu. Naprawdę polecam to małe urządzenie, które działa świetnie. Łatwy w nawigacji i użyłem go z moim telewizorem! Teraz mogę oglądać moje k-dramy na ścianie na suficie, gdzie chcę. Keystone działa świetnie i miał również język grecki do wyboru. Jestem bardzo zadowolony z mojego wyboru i sprzedającego 😊

    Komentarze (19)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Projektor dotarł do Peru w 19 dni, proces zakupu był dość szybki. Przybyła dobrze zabezpieczona i zapakowana, wszystko w idealnym stanie. Obraz odtwarzany przez projektor nie jest tak jasny, ale działa całkiem dobrze w ciemnych środowiskach. Dźwięk projektora jest trochę ostry, jak na moje preferencje, ale to świetnie, że sam w sobie może działać bez podłączenia go do zewnętrznego dźwięku. Używam mini głośnika zewnętrznego, połączonego przez bluetooth, aby poprawić dźwięk. Ogólnie bardzo dobry produkt, jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    goruntu guzel tatmin edici fan sesi rahatsiz edici degil. hoparlorler biraz gucsuz sesi. ses systemi kullanilabir. internet uzerinden de film aciyor. 2.5 m den 100" kadar giruntu veriyor. izerinde sadece ac kapa dugmesi var. kumanda yada kablosuz klavye set gerek gibi.Dikkatimi ceken adaptoru biraz fazla isiniyor guc kablosunun. 1 saat kullndim bayag bir sicakti denemk icin. 27 nisan siparis verdim 29 verdiler kargo turkey direct mail kargo vergi dahil hepsi icinde. aras kargo getirdi turkiye dagiticisiymis. 10 mayısda elime ulaştı.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    29 dni zajęło dotarcie do Bogoty Kolumbi, przybył super dobrze chroniony, bardzo mi się podobało, rozmiar jest idealny do transportu, podczas umieszczania go do grania filmu przez usb, płynność nie była dobra, ale podczas wykonywania aktualizacji poprawiła się zauważalnie, Zalecane, jego rozdzielczość jest idealna i polecam podłączyć mój kij, aby mieć lepsze doświadczenie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Świetnie! Zarówno zakup, jak i dostawa, było bardzo dobre. Produkt dotarł w dobrym stanie, działa na 100%. Bardzo intuicyjny, łatwy w użyciu, nie robi dużo hałasu wentylator, interfejs jest prosty, ale spełnia swoje funkcje. Oświetlenie jest dobre i z bardzo dobrą rozdzielczością.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Mam dziś mały projektor. Dostawa była 20 dni do Niemiec i wszystko w porządku. Do projektora... Jak na te tanie pieniądze, masz dużo projektora. Nie można nigdy kupić telewizora w rozmiarze Full HD w cenie. Tak, jest kilka kropli kadru. Ale kiedy włączasz wszystkie animacje w ustawieniach programisty, wyłączasz procesy Bluetooth i WiFi i No Tło i używasz Mi TV Stick czy coś innego, krople stają się minimalistyczne. Dla mnie są wielkie gwiazdy, ze względu na cenę!!!!!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Very nice packaging of the product and from banggood side. The projector is one of the best at it's price. with an anti light screen it has very nice colours and brightness. even at 120 inches is quite good. Sadly, I didn't find a way to calibrate the colours and adjust the brightness. I usually stream videos from my NAS and it is quite good with no lag or drop frames.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Dobra, oto moja recenzja projektora. Minął tydzień od kiedy otrzymałem paczkę, która zajęła około 20 do 25 dni, by dotrzeć tu do Grecji. Jest w doskonałym stanie. Ma android jako system operacyjny, ale starszą wersję (android 6, który jest naprawdę stary). 1 gig taranu i 16 giga wewnętrznego magazynu. Posiada podstawowy netflix YouTube pre zainstalowany. Nie miałem czasu sprawdzić, jak działa Netflix. YouTube ma się dobrze. Natywne rozdzielczość projektora wynosi 1080p Full HD. Posiada również port HDMI, podnośnik słuchawkowy portu USB i gniazdo zasilające. Jest również z pilotem, który jest bardzo przydatny. Pobrałem odtwarzacz VLC ze sklepu Play i podłączyłem zewnętrzny dysk twardy, żeby zobaczyć jak działają filmy. Chociaż nie jest to perfekcyjny playback, to się trochę jąka, ale nie stanowi większego problemu. Jasność jest całkiem dobra dla rozmiaru i ceny projektora, chociaż potrzebujesz ciemnego miejsca, aby cieszyć się nim. Możesz wysunąć przynajmniej do 120 cali. To całkiem solidne doświadczenie w kinie. Podłączyłem też laptopa przez HDMI i wszystko było w porządku. Podsumowując, powiedziałbym, że za cenę projektora uważam, że warto. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Produkt dotarł do mnie super szybko (10 dni Edo de mex) jego opakowanie dobrze, wizerunek bardzo dobry, teraz spróbować, paczka UPS doskonałe, opłaty importowe nie są odzwierciedlone dopóki towary nie są dostarczone, Równie nie za dużo, poza tym, wszystko doskonałe. Godne polecenia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft390 208
    • Ft5 967
    • Ft56 971
    • Ft43 207
    • Ft71 574
    • Ft96 972
    • Ft71 574
    • Ft13 191
    • Ft295 211
    • Ft59 969
    • Ft47 975
    • Ft87 785
    • Ft62 668
    • Ft64 977
    • Ft25 065
    • Ft102 250
    • Ft53 972
    • Ft4 396