Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2021

    Myślałem, że to zawsze będzie coś, ale kiedy go chwyciłem, pomyślałem, że jeśli to nie gruszka, bo w dotyku czuje się jak jedna, a także ma mały zapach gruszki to działa i po prostu nie trzymać go mocno przez długi czas, ale To będzie dziwne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Bez słów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Kiedy dotarła, gruszka była bardzo zniekształcona. A opakowanie było bardzo pomarszczone i niemodne. Nie dotarł z łańcuchem. Jednak wciąż jest bardzo wolno rosnący, jędrny, ale powolny wzrost

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2017

    this squishy is very soft and slow rising. my one complaint is that the dots on the pear look way more like splatter paint than really good dots. also the top is strange (the stem). lastly I think the ball chain should be at the top of the pear/ the stem. the ball chain matches the color well !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2017

    Cute squishy. Soft and slow rising. Packaging is cute and the pink ball chain is a good touch. My only complaint is that the ball chain seems to have left an imprint/stain on one side of the pear. Mine has a chemical smell and isn't scented. Overall I am happy to have this as an addition to my collection.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2018

    Suuuper squishy. Very soft and pretty slow rising. The price is also amazing. I got the yellow one which has pink and grey dots on it. It is not scented but it's okay. Recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Bonita
    US
    24/03/2017

    Super slow rising. The package really cute. No scent

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2018

    super squishy and smells great! would recommend 100% packaging came torn but that’s not a problem :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Norm, przybył w 12 dni na Ukrainę, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.38
    • US$8.07
    • US$10.38
    • US$14.50
    • US$9.23
    • US$12.99
    • US$10.38
    • US$13.54
    • US$17.31
    • US$9.23
    • US$8.99
    • US$12.69
    • US$8.07
    • US$16.16
    • US$6.92
    • US$6.92
    • US$5.34
    • US$10.38