Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(56)
    • 5 Gwiazda(47)
    • 4 Gwiazda(5)
    • 3 Gwiazda(2)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2017

    I really like this pear it is very soft and slow rising. it is definitely worth the money and the packaging is cute. it also comes with a cute pink ball chain.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Bonita
    US
    24/03/2017

    Super slow rising. The package really cute. No scent

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2017

    this squishy is very soft and slow rising. my one complaint is that the dots on the pear look way more like splatter paint than really good dots. also the top is strange (the stem). lastly I think the ball chain should be at the top of the pear/ the stem. the ball chain matches the color well !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2017

    I purchased as a gift for my daughter. Texture and quality is good, my daughter is very happy, I am happy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2023

    Ten warunek jest bardzo brudny Dlaczego to sprzedajesz? Powracający?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2023

    bardzo powolne wznoszenie jak BARDZO BARDZO POWOLNY WSCHODZĄCY !!!! Uznałam, że warto, zwłaszcza za cenę :D należy pamiętać przed zakupem: opakowanie było uszkodzone, brak zapachu i trwałe ślady

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2018

    Suuuper squishy. Very soft and pretty slow rising. The price is also amazing. I got the yellow one which has pink and grey dots on it. It is not scented but it's okay. Recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2017

    The yellow pear is stupid the green is better

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2017

    Super cute and slow rising!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$59.99
    • US$9.99
    • US$8.04
    • US$4.95
    • US$94.99
    • US$1.80
    • US$13.79
    • US$5.59
    • US$9.23
    • US$6.90
    • US$7.24
    • US$4.82
    • US$3.94
    • US$4.82
    • US$5.63
    • US$5.63
    • US$7.24
    • US$8.31