Opinie klientów

4.85 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/01/2021

    Naprawdę dobre i tak szybkie nie mogę uwierzyć jakości za jedyne 37 dolarów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Jak na „z półki" Ghillie wygląda całkiem nieźle. Jak można się spodziewać, trzeba wycisnąć niektóre z wątków, jak to jest starannie, ale dość ciasno zapakowane. Skonstruowałem swój własny garnitur w przeszłości (czy każdy posiada przynajmniej dwa), a ten, który skonstruowałem jest bardziej zaprojektowany do niskiego czołgania (bardziej otwarty teren i szczotka); ten garnitur wygląda na najlepszy dla „małpy spacer" i bardziej wyprostowanego ruchu przez Las i pędzel. Jestem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Produkt zgodny, praktyczny i bardzo lekki. 2 do 3 minut, aby się ubrać, trochę dłużej do odłożenia. Będziemy musieli przetestować jego opór.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Mam to szybko i ładnie. Najlepszy zakup na pierwszy raz. Jakość jest dobra. To przykrywka na całym twoim sprzęcie. Czuję, jakby skrzynia spadała za każdym razem fani pubu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Jestem naprawdę zadowolony z mojego garnituru Ghillie, czy będzie robił Buszmanowe Pranksy dla mojego kanału YouTube

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Świetna jakość Garnitur Gillie'ego. Dobrze wykonane i kompletne z doskonałym kamuflażu torba do przechowywania i transportu. Świetna cena za pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    wow

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Top, kupił kolejną

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Góra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,766
    • Ft2,722
    • Ft4,332
    • Ft3,403
    • Ft7,831
    • Ft3,747
    • Ft38,487
    • Ft4,022
    • Ft3,713
    • Ft4,084
    • Ft3,202
    • Ft1,545
    • Ft89,797
    • Ft3,301
    • Ft2,722
    • Ft5,261
    • Ft54,187
    • Ft13,962