Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(74)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(74)
    • 5 Star(65)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • nt_VIP4
    GR
    20/07/2021

    Brawo dla Banggood! Natychmiast przystosowała się do nowych danych na rynkach poza UE i dostarcza swoje produkty z Comet Hellas kurierem pod twoje drzwi bez żadnych opłat! Produkt jest dokładnie zgodny z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    وصل المنتج في حالة جيدة لكن الكرتون في حالة مزرية اظن السبب شركة الشحن. الشحن سيء وقد سبق وصلني منتج تالف

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • DiwSea
    VN
    29/08/2021

    Produkt jest kompaktowy, ładne opakowanie. Szybka wysyłka Jestem zadowolony z tego zamówienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Ok. Dzięki za szybką wysyłkę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Хорошее качество.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Naładowane i gotowe do badania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Trudno było zrozumieć, jak go używać, ponieważ instrukcja obsługi jest w języku japońskim, ale nie stanowi to problemu. Jest to produkt, który trzęsie się po przechyleniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    To jest dobry pomysł. Urządzenie ostrzega również z lekkim pochyleniem tułowia z mocnym drganiem. Pasy nośne powinny być jednak regulowane również dla większych osób.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Good product i would've given all 5 stars but because the vibration sound is too much i will make it 4 stars.. other than that the product is very good i love it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 985
    • Ft3 913
    • Ft10 634
    • Ft5 205
    • Ft6 049
    • Ft13 529
    • Ft15 071
    • Ft2 738
    • Ft3 971
    • Ft29 911
    • Ft5 205
    • Ft8 288
    • Ft3 971
    • Ft11 658
    • Ft10 138
    • Ft5 205
    • Ft5 800
    • Ft8 544