Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(259)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(259)
    • 5 Star(253)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2021

    Ładna ramka, duża ilość akcesoriów, pasek do baterii, zapasowe śruby, słupki, naklejki... Obróbka ram jest dobra jakosc, wszystko pasuje ładnie. Krawędzie nie są ostre. Dobra robota. Mam jedną podrabianą ramkę i choć działa jak dobrze, jakość obróbki nie jest całkiem... Dużym plusem jest waga, tylko około 105 g. Uważaj, aby ta wersja NIE pasowała do kamery DJI FPV, mocowanie jest zbyt wąskie, aby... Musiałem wydrukować i zamontować adapter. (Jest wersja tej ramki dla DJI HD Po prostu nie wiedziałem, że w tym czasie...)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Zakupione, aby mieć dużą baterię Posiadam też podobną ramkę Jarvisa, która wygląda jak 4S/3300mAh Postanowiliśmy go kupić zakładając, że był prawie taki sam, jak widać na obrazach Jarvis ma 2307/2600 kv 5050-3 4S/2600 mAh Margines przepustowy przekracza 170 km/h (pomiar GPS) Zostało około 5 minut do lotu i około 25% zostało Bazując na tym, Mark4 zbudowany na 2306.5/2550kv 5150-3 4S/3000mAh Wygląda na to, że Mark4 i Jarvis są mniej więcej tacy sami Ramię jest lekko rozszerzone i ma prawie H kształt, Mark4 Oczywiście, Mark 4 jest dobry w budowie, z wyjątkiem płyt przymocowanych do przedniej i tylnej powierzchni, z których wszystkie są potraktowane za pomocą przegrody i innych przekrojów poprzecznych Korzenie można znaleźć również na standoffach, jak instalować płyty kamer, itp Odstęp na końcu tylnego trybu bezpieczeństwa jest taki sam, więc mocowanie modułu GPS dla Mark4 jest również dostępne w Jarvis Jest mnóstwo miejsca, a ja Płytka z napędem RSG/FC/płyta izolowana/płyta hybrydowa RunCam4K w środku Kondensator/płytka izolowana/VTX/ustawienie płyty izolowanej/odbiornika z tyłu Rozmiar kamery wymaga ostrożności, a hybryda4K nie może wejść bez przetwarzania Lewa i prawa są w jakiś sposób, ale góra i dół i otwory montażowe są poza Jeśli można zrobić przetwarzanie, można jeździć hybrydą4K, można użyć kamery akcji, można użyć dużej baterii, a GPS jest łatwy Dobra budowa, lekka i satysfakcjonująca rama Chcę zbudować kolejny z Mark4 (^-^)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Ta rama jest wykonana z dobrej jakości włókna węglowego. Jest dużo miejsca, nawet z tyłu kamery. Istnieje również wiele plików STL dostępnych w sieci (zwłaszcza na rzeczy), dzięki czemu możesz wspierać projekt budynku wieloma pomysłami na drukowanie 3D. Bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Bardzo dobre ramy budżetowe. Podoba mi się. Mam ich trzech i mieli duże wypadki, głównie bez poważnych zniszczeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Najwyższa klasa!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Macht einen Qualitativ hochwertigen Eindruck. Sobald er fertig aufgebaut ist, werde ich meine Erfahrungen teilen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Absolutnie niesamowita kadra! Bardzo dobrze zbudowany i całkowicie świetny do latania!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Najlepsza rama, jaką miałem, to najwyższej jakości cięcie i węgiel, jest najlżejsza i z dobrymi rezonansami. Zalecam filtrowanie ponad 150Hz za pomocą GoPro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Wygląda bardzo dobrze, mam nadzieję, że działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Piękna ramka. Lekka waga, tylko 102 g. Świetna jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft41 671
    • Ft14 102
    • Ft21 063
    • Ft8 106
    • Ft10 222
    • Ft22 916
    • Ft5 798
    • Ft4 580
    • Ft6 103
    • Ft32 359
    • Ft3 383
    • Ft2 818
    • Ft6 695
    • Ft2 439
    • Ft1 294
    • Ft1 407
    • Ft3 841
    • Ft23 200