Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(268)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(268)
    • 5 Star(262)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2021

    Ładna ramka, duża ilość akcesoriów, pasek do baterii, zapasowe śruby, słupki, naklejki... Obróbka ram jest dobra jakosc, wszystko pasuje ładnie. Krawędzie nie są ostre. Dobra robota. Mam jedną podrabianą ramkę i choć działa jak dobrze, jakość obróbki nie jest całkiem... Dużym plusem jest waga, tylko około 105 g. Uważaj, aby ta wersja NIE pasowała do kamery DJI FPV, mocowanie jest zbyt wąskie, aby... Musiałem wydrukować i zamontować adapter. (Jest wersja tej ramki dla DJI HD Po prostu nie wiedziałem, że w tym czasie...)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Ta rama jest wykonana z dobrej jakości włókna węglowego. Jest dużo miejsca, nawet z tyłu kamery. Istnieje również wiele plików STL dostępnych w sieci (zwłaszcza na rzeczy), dzięki czemu możesz wspierać projekt budynku wieloma pomysłami na drukowanie 3D. Bardzo dobrze!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Świetna rama, zapewnia wszystko, czego potrzebujesz. Pamiętaj, że jeśli chcesz go używać z caddx vista, kabel koncentryczny 12cm nie będzie wystarczająco długi, będziesz potrzebował 14cm lub 20cm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Bardzo dobre ramy budżetowe. Podoba mi się. Mam ich trzech i mieli duże wypadki, głównie bez poważnych zniszczeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Najwyższa klasa!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Macht einen Qualitativ hochwertigen Eindruck. Sobald er fertig aufgebaut ist, werde ich meine Erfahrungen teilen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Absolutnie niesamowita kadra! Bardzo dobrze zbudowany i całkowicie świetny do latania!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Najlepsza rama, jaką miałem, to najwyższej jakości cięcie i węgiel, jest najlżejsza i z dobrymi rezonansami. Zalecam filtrowanie ponad 150Hz za pomocą GoPro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Wygląda bardzo dobrze, mam nadzieję, że działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Piękna ramka. Lekka waga, tylko 102 g. Świetna jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 620
    • Ft20 653
    • Ft4 918
    • Ft5 898
    • Ft31 472
    • Ft8 521
    • Ft5 190
    • Ft10 931
    • Ft15 144
    • Ft7 571
    • Ft1 390
    • Ft4 161
    • Ft3 403
    • Ft15 079
    • Ft3 026
    • Ft3 633
    • Ft1 308
    • Ft6 882