Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(65)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(65)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/09/2021

    Dlaczego mój produkt odsyła z powrotem sejf z wodą, który zepsuł dno? Delikatne towary i nieostrożne opakowania

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Bar( ciśnienie maszyny) Podnosi się do zera, nawet jeśli nastawiam kawę i układam ją dobrze Ale nie wiedziałam, co robić. Skontaktowałem się z obsługą klienta

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Do tej pory praca jest perfekcyjna! Bardzo szybka i bezpieczna dostawa! Dla lepszych rezultatów kup elektryczny młynek do kawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Moneywise i like the machine. I just received today and i try latte art and it works great. I will upload to my youtube all my latte art using my gemelai magic machine😜

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Bardzo zadowolony z ekspresu do kawy, nie jestem zadowolony z PayPal który obciążył mnie 5 € handlu międzynarodowego przy płaceniu. Na razie działa idealnie i dostawa była szybka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Doskonały stan, superszybka wysyłka!! Wartość dla pieniędzy! (pol.). Gorąco polecamy!! Dziękuję bardzo!!̅_̅/̷̚ʾ

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Jestem tak zadowolony z tej maszyny tak dobrej jakości, ale nie mogę znaleźć hart wewnątrz pudełka i porty filtr tak lekkiej wagi dziękuję zespół banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Bardzo ci dziękuję, 💋❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Praca dobra i bardzo ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.99
    • US$47.34
    • US$78.53
    • US$19.62
    • US$24.24
    • US$19.99
    • US$36.99
    • US$21.99
    • US$69.99
    • US$188.25
    • US$89.99
    • US$49.99
    • US$49.99
    • US$36.95
    • US$149.99
    • US$12.99
    • US$108.09
    • US$239.99