Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(70)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(70)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/09/2021

    Dlaczego mój produkt odsyła z powrotem sejf z wodą, który zepsuł dno? Delikatne towary i nieostrożne opakowania

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Bar( ciśnienie maszyny) Podnosi się do zera, nawet jeśli nastawiam kawę i układam ją dobrze Ale nie wiedziałam, co robić. Skontaktowałem się z obsługą klienta

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Do tej pory praca jest perfekcyjna! Bardzo szybka i bezpieczna dostawa! Dla lepszych rezultatów kup elektryczny młynek do kawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Moneywise i like the machine. I just received today and i try latte art and it works great. I will upload to my youtube all my latte art using my gemelai magic machine😜

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Doskonały stan, superszybka wysyłka!! Wartość dla pieniędzy! (pol.). Gorąco polecamy!! Dziękuję bardzo!!̅_̅/̷̚ʾ

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Jestem tak zadowolony z tej maszyny tak dobrej jakości, ale nie mogę znaleźć hart wewnątrz pudełka i porty filtr tak lekkiej wagi dziękuję zespół banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Very nice for price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Bardzo ci dziękuję, 💋❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GiaoHeo
    VN
    05/01/2022

    Dobra jakość, dobra jakość! Nadaje się do małych rodzin

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$289.99
    • US$125.99
    • US$219.00
    • US$536.99
    • US$166.99
    • US$194.00
    • US$36.95
    • US$81.99
    • US$85.99
    • US$559.99
    • US$115.99
    • US$95.99
    • US$84.99
    • US$65.99
    • US$58.99
    • US$26.57
    • US$25.99
    • US$28.99