Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(244)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(244)
    • 5 Star(242)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/01/2019

    Awesome designed props with spikes at the end of leafs. Looks cool and dangerous at the same time! On the daylight props shimmering a little bit, from raspberry-purple color to toxic pink. AWESOME!! Iam going to buy some more ))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2019

    muy bueno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2019

    tutto ok buon prodotto come da descrizione e di buona fattura

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Lauland
    US
    09/11/2020

    Niemiecki wiatrak 5043-3 zestaw rekwizytów ładny 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Doskonałe najlepsze śmigła sprawdzone do tej pory

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2019

    Effizient und Power bei guter Lebensdauer. Hatte voeher die Kingkong 5x4x3 und HQ 5x4x3 V1S aber die hier sind meiner Meinung nach kräftiger und effizienter an meinem 5 Zoller. Mein absoluter Favorit. An meinem 1550 Tattu Akku sind bis zu 12 Minuten smoother Flug drin. Punches gehen auch und das sogar mit Kraft ohne Ende.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2019

    Пропы хороши. Именно то ,что нужно. На моторах 2600kv, коптер лучше рушится и более отзывчив. На малых оборотах добавилась стабильность. На вал садятся с натягом не болтаются. Цвет просто глаз радует. На крашеустойчивость проверить не успел. Мне понравились, хочу ещё!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • smmaxim
    RU
    17/02/2019

    Классные пропы, наверное лучше из того что у меня есть) подхват отличный у них, когда дома проверял сразу это ощутил, чуть газку дал и он уже стал от пола отрываться, а в полете вообще самое-то)) для фристайла действительно они хороши. Взял разные цвета, все очень приятно переливаются. Мне кажется погнуть их не получится, если что-то заденешь, скорее всего сломаются. Мотор rcx ls 2207 2400 kv 4s

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2020

    Mam dwie pary, błękit kryształowy i magenta. Przywieźli go w 15 dni, natychmiast umieścili czarodzieja x220 na dronie. Nie zrobiłem tego, a 5043 jest całkiem fajne. Latanie, robienie różnych sztuczek, latanie naprawdę dobrze. Kolor i wydajność te rekwizyty są fajne. Zdecydowanie 5 gwiazdek, polecam sprzedawcę. Nie pożałujesz! Kupiłem dwie sztuki w parach, krystalicznie niebieski i fioletowy. Przywieźli go w 15 dni, natychmiast umieścili w dronie czarodzieja x220, wcześniej były tam rodzime rekwizyty. Nie podobało mi się to, a 5043 jest bardzo fajne. Latał, robił różne sztuczki, lata bardzo dobrze. Kolor i wydajność tych rekwizytów są super. Polecam sprzedającego. Nie pożałujesz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Słyszałem dobre rzeczy o tym śmigłu, więc postanowiłem spróbować je samemu dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 561
    • Ft2 940
    • Ft2 204
    • Ft22 614
    • Ft2 071
    • Ft4 457
    • Ft6 368
    • Ft2 571
    • Ft1 105
    • Ft2 928
    • Ft3 374
    • Ft5 412
    • Ft5 126
    • Ft1 096
    • Ft1 351
    • Ft2 940
    • Ft1 271
    • Ft2 571