Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/07/2020

    Bardzo dobrze, bardzo potężne małe RSG. 👌 mają ten sam zmiennik, który zrekomendował 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2020

    Sprawdziłem tylko jednego z pięciu. Myślę, że reszta zadziała. Jedyne co jest złe to to, że jest z jednym drutem kontrolnym i psychiatrą. Jest lepsze niż pozostałe sterowanie, wszystko jest zapakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2019

    So far this is my favorite ESC. Although I have caught two on fire 🔥🔥 HOWEVER, these guys run cool, smooth, and don't add much noise to the electrical system. I'm still buying these little guys!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2019

    I flew 4 Esc through 4 batteries and at the 5th 1 esc burned out, although I think it's a malfunction. Banggood kindly gave me a refund and I had no problems with the other ones. Good products

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2019

    Great little ESC's, and my go to for most of my builds. So far I've only burned two out... both were my fault not the esc. Buy extra not because they're going to fail but because shipping time take forever.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2019

    I bought 4 of these esc for a 5 inch quad and they survived many crashes. After 2 months one esc fried, but I replaced it with a new one and had no further damages yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2018

    These ESCs are really good for the price, a lot better than any racerstar or littlebee you can find, less noise, and my video is very clean. a very good budget candidate !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2020

    Klasa Esc reaguje bardzo bezpośrednio, nie gorąco wszystko jest super... Bezpośrednio, ani nie naprawione. Jak na razie moje ulubione 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2018

    I bought this to replace a single burnt esc in a 4 in 1 and it has been working flawlessy, whith easy programming using the blheili_32 configurator.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.78
    • US$18.74
    • US$17.31
    • US$19.62
    • US$125.99
    • US$87.77
    • US$10.38
    • US$12.69
    • US$119.99
    • US$13.99
    • US$10.99
    • US$74.99
    • US$21.93
    • US$4.24
    • US$1.89
    • US$10.38
    • US$6.92
    • US$46.19