Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(35)
    • 5 Gwiazda(33)
    • 4 Gwiazda(1)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2023

    Super, funguje jak má

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2023

    Transport był trochę powolny, ale dotarła bezpiecznie. Brak zdjęć na stronie zamówienia, ale na bieżni znajduje się otwór smarujący, w którym olej silikonowy wypełnia bieżnię.Niestety, z opisu nie wynika jasno, ile do niego wlać. Ma potężny, cichy silnik. łatwa w użyciu bieżnia, dobry stosunek jakości do ceny

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2023

    bieżnia dotarła w kolejności i chociaż opakowanie było nienaruszone, po rozpakowaniu okazało się, że jeden z punktów obrotowych obudowy telefonu komórkowego został złamany. Niemniej jednak jest to bardzo dobry, solidny sprzęt. Mogę polecić go do użytku domowego. Jest jedna rzecz, której się sprzeciwiam, to fakt, że obudowa telefonu komórkowego jest mała w oryginalnej formie dla tabletu.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2023

    perfect vfm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2023

    paczka została odebrana w dość złym stanie, ale bez problemów funkcjonalnych Dobrej jakości produkt do użytku domowego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2022

    Bardzo dobry produkt z szybką dostawą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • johny
    GR
    28/02/2023

    To przyszło zbyt szybko... Teraz spróbuję i powiem ci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2023

    Fantastyczne doświadczenie do tej pory, przyszedł dobrze zapakowany z plastikowymi ochraniaczami na krawędziach, nie wymaga montażu. Wystarczy umieścić zatrzymanie awaryjne i nasmarować na średniej prędkości z otworku. Wydaje się jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2023

    Cześć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2023

    10 dni dostawy. paczka dotarła w idealnym stanie. niemal natychmiast gotowy do użycia. zestaw różnych narzędzi, a także smaru są dołączone. Jest zdalny, głośnik, do wyprowadzania dźwięku przez bluetooth. Nawiasem mówiąc, są 2. jeden dla audio, drugi dla podłączenia aplikacji kinomap. Tak więc ten, który jest odpowiedzialny za audio działa doskonale i zawsze. Jednocześnie bluetooth odpowiedzialny za komunikację z aplikacją ma problemy z połączeniem się z dowolnym sprzętem, niezależnie od tego, czy jest to smartfon, tablet czy telewizor. tylko po raz pierwszy podczas rozpakowywania możliwe było natychmiastowe połączenie. I jeszcze raz, kilka dni później. I to jest to. Ponieważ problem nie jest śmiertelny, a aby uniknąć nerwu z dowodami, nie zaczął kłótni. plus niektóre odczyty są błędne, a mianowicie prędkość i odległość. 4 km/h na torze, a właściwie 4,5 km/h. przez sumę zaledwie minus jednej gwiazdy. i ogólnie urządzenie jest dobre, ciche, z jego zadaniem radzi sobie dobrze. minus małe niuanse mogą być zalecane do zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$214.82
    • US$79.99
    • US$42.99
    • US$25.33
    • US$7.17
    • US$29.99
    • US$29.99
    • US$22.99
    • US$12.99
    • US$259.99