Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1511)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1511)
    • 5 Star(1392)
    • 4 Star(95)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/07/2021

    Ma pewne problemy i nie jest doskonały, ma kompensację prądu stałego przy wyjściu i ma bardzo niskie możliwości wyjścia. Impedancja wyjściowa jest zbyt wysoka, by zasilić cokolwiek, ale jako podstawowe źródło niskiej mocy jest w porządku. Sugeruję zbudowanie prądu lub wzmacniacza mocy, aby przejść obok niego, aby uzyskać więcej mocy. W cenie jest to naprawdę dobre narzędzie do nauki, jeśli masz oscyloskop, a ponieważ dostosowujesz gen funkcji ślepo bez zakresu, nie jest to aż tak przydatne. Można nawet użyć telefonu do genu funkcji, ale ma to zaletę lepszego zakresu częstotliwości i prawdopodobnie nie lepsze czasy wzrostu/ upadku, co jest szybkie. Ma swoje miejsce, ale nie jest to instrument precyzyjne, tylko narzędzie do nauki hobby, spróbuj użyć kondensatora serii na wyjściu, aby usunąć offset

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2017

    PB is good quality and there is no major problem mouting it Some gotchas : * The square output is not modulated by the amplitude pot, it will always be maximum. I searched a long time for that. * The bolts are BELOW the pcb, that's why the internal screws look too short. They are just there for alignment, The PCB is hold back by the pots being sandwitched by the case (see pics, i used nylon screws but they are ~ same size as the provided ones) * you can add a led + ~ 1k resistor a tthe top of R3/R5 (R3 is VCC, R5 is GND) * The pots are not all the same, one is 100k, the 2 others are 50k

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Niezły zestaw, zebrany - zasłużony. W Internecie jest wiele napisane, jak dostosować i poprawić. Po skończeniu ma czystą zatokę. Po dopracowaniu może okazać się całkiem przyzwoity, amatorski, uniwersalny generator.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Wielkie zakupy, zamówienie złożone i dostarczone 15 dni później na poczcie, gratulacje dla zespołu BG za dobrą pracę. Dotarł w prostym opakowaniu z ochranianiem niektórych różnych przedmiotów, i w idealnym stanie. Po otwarciu i fotografii, to dotknęło mnie wiele małych rzeczy w jednym zakupie i nie miałem zbyt wiele czasu wolnego, jednak zrobiłem kilka testów i obserwacji. Dobry zestaw majsterkowy, elementy są w oddzielnych opakowaniach, to wydaje się być gotowe do montażu bez konieczności kupowania dodatkowych części na rynku lub wyszukiwania schematów w internecie i druku. Podobało mi się i będę się zbierał, jak tylko będę miał czas. Wielkie przejęcia, wniosek złożony i dostarczony 15 dni później na poczcie, pozdrowienia dla zespołu BG za dobrą pracę. Dotarł w prostym opakowaniu z wyściełanym ochranianiem niektórych różnych przedmiotów, i w idealnym stanie. Po otwarciu i fotografowaniu, zajęło mi to dużo małych rzeczy w zakupie i nie miałem zbyt wiele czasu wolnego, jednak zrobiłem kilka testów i obserwacji. Dobry zestaw DIY, komponenty są w oddzielnych opakowaniach, wydaje się być gotowy do montażu bez konieczności zakupu dodatkowych części na rynku lub ściągania oszustw w internecie i druku. Podobało mi się i będę jeździć jak tylko będę miał czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Pont úgy jött meg, ahogy ígérték egy hét alatt itt volt. Ennyi pénzért a hülyének is megéri, hát még nekem. Összerakni egyszerű mint a faék. Játéknak meg jobb mint a LEGO. A tápegység nem tartozék.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2018

    Assembly is really easy and done within 15 minutes. Waveform output of square and triangle work fine, sine wave is more tricky. Supply voltage should be 12...12.5 V. Not all frequencies are stable and only a range of the amplitude yields an undistorted sine wave. Keeping this in mind, it works quite well and is nice for quick demonstrations or to put it in your pocket.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2018

    fast shiping and product work well

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2017

    ...has arrived this morning and, in evening, has taken forms! as it's seen by the photos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2016

    Great piece of kit. Very usefull for beginners. Reasonably accurate at low frequencies. The assembly is simple and funny. Highly recommended!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2016

    Short notice in English language. Very easy to assemble. See the pictures for reference. The height of the box is quite limited, maintain the capacitors as close as possible to he PCB else you will be unable to close the box. Also, the power socket (JK1) and the variable resistors R2, R7 and R8 emerge too much below the PCB, and you must cut a small part of their pins. For the variable resistors and the 2 sockets JK1 and P1, as much as possible use a larger tip on your iron solder or raise the temperature by 10 to 15 degrees Celsius because of their thermal mass. Place the jumpers for the frequency range and the signal type as needed. Powered and worked fine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.99
    • US$25.29
    • US$22.99
    • US$6.43
    • US$10.99
    • US$3.44
    • US$11.40
    • US$12.99
    • US$15.28
    • US$22.99
    • US$12.69
    • US$45.99
    • US$103.49
    • US$40.24
    • US$17.24
    • US$10.80
    • US$49.44
    • US$4.59