Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1973)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1973)
    • 5 Star(1856)
    • 4 Star(108)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/08/2020

    Ten przedmiot był dobrze zapakowany, szybko dotarł i nieuszkodzony. Wygląda na dobrą jakość. Użyję go do zbudowania głównego stanowiska zasilania ze starego komputera. To sprawi, że okablowanie będzie dużo czystsze i łatwiejsze. Polecam ten przedmiot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Otrzymałem dziś rzeczy, wszystkie wydają się w porządku, chociaż nie były dobrze zapakowane. Przetestuję je na kilka dni, mam nadzieję, że wszystko jest w porządku, działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Dla porównaniach, kupiłem kilka sztuk w różnych sklepach. Wszystko jest super. Można brać i się nie bać. Szybka wysyłka. Bardzo dobrze zapakowane. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Dużo większy niż początkowo twardy, ale działa świetnie, testowany tylko przez multimetr i wszystko działa jak reklama, świetny materiał 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Wygląda na to, że ten moduł spełni moje potrzeby. Użyję go do stworzenia zasilania dla głównie projektów ESP. Będzie używany razem z zasilaczem ATX i części drukowanych 3D.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Zajęło 12 dni, aby przyjechać do Szwecji z brytyjskiego magazynu, trochę dłużej niż się spodziewałem. Działa dobrze, ale produkt był brudny, jak wcześniej używany, jak pokazano na zdjęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    todo correcto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Dotarcie w dobrym stanie, dobra opcja do ukończenia zasilacza pc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Niestety włącznik nie działa poprawnie, muszę go wymienić. Wygląda na to, że są bananowe wtyczki, ale nie ma tego, tylko mały zacisk, idealny do pustych przewodów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Dobry produkt. Transformacja starego ATX w źródle mocy z : 5v, 12 v, 3.3v...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,391
    • Ft67,366
    • Ft46,630
    • Ft8,773
    • Ft4,443
    • Ft22,909
    • Ft2,173
    • Ft2,733
    • Ft2,036
    • Ft20,857
    • Ft23,624
    • Ft17,438
    • Ft2,391
    • Ft6,152
    • Ft2,049
    • Ft3,759
    • Ft10,256
    • Ft3,417