Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2009)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(2009)
    • 5 Star(1890)
    • 4 Star(110)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2020

    Otrzymałem dziś rzeczy, wszystkie wydają się w porządku, chociaż nie były dobrze zapakowane. Przetestuję je na kilka dni, mam nadzieję, że wszystko jest w porządku, działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Dla porównaniach, kupiłem kilka sztuk w różnych sklepach. Wszystko jest super. Można brać i się nie bać. Szybka wysyłka. Bardzo dobrze zapakowane. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Dużo większy niż początkowo twardy, ale działa świetnie, testowany tylko przez multimetr i wszystko działa jak reklama, świetny materiał 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Produkt był w tym samym opakowaniu z innymi produktami. W kolejności, podejdę do testu. Mam nadzieję, że zadziała. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    todo correcto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Dotarcie w dobrym stanie, dobra opcja do ukończenia zasilacza pc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Niestety włącznik nie działa poprawnie, muszę go wymienić. Wygląda na to, że są bananowe wtyczki, ale nie ma tego, tylko mały zacisk, idealny do pustych przewodów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Dobry produkt. Transformacja starego ATX w źródle mocy z : 5v, 12 v, 3.3v...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Świetne urządzenie, które pozwala mi użyć starego zasilacza, by wyłamać 12VDC, 5VDC i 3.5VDC. Używam go do zasilania urządzeń na mojej ławce. Miło, że jest z wbudowanym zabezpieczeniem przeciążenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 604
    • Ft10 192
    • Ft2 396
    • Ft5 604
    • Ft15 929
    • Ft4 153
    • Ft6 231
    • Ft5 197
    • Ft14 091
    • Ft4 846
    • Ft4 498
    • Ft3 805
    • Ft5 538
    • Ft23 986
    • Ft16 789
    • Ft17 989
    • Ft27 884
    • Ft2 696