Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(101)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(101)
    • 5 Star(86)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/09/2021

    Bardzo dobra cena, jednak złącza nie są standardowe 4mm typu bananowego. Dostarczenie przedmiotu z 4mm przyłączami bananowymi i niewielkie zwiększenie kosztów tej pozycji sprawi, że ta pozycja będzie znacznie lepsza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Lots of tiny parts to solder, shipped in a nice anti-static bag. I'm pretty sure I'll be better at it after finishing this project!!! There are enclosures to 3d print that work with this kit available online.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Great product, I recommend!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Dobra, jestem idealny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Należy pamiętać, że złącza nie są kompatybilne z bananowymi wtyczkami. Rozkaz otrzymany w ciągu 10 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Ładny, przydatny zestaw przyszedł szybko. Opakowanie jest dobre. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Bardzo dobry produkt ik sprawia, że ponowne użycie jest łatwiejsze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2020

    Układ obwodowy dotarł zgodnie z opisem powyżej. Nie potrzebujesz adaptera 20/24 z powodu napięcia 3,3V. Napięcie przybywa, gdy są określone i ułożone. Wtyczki bananowe nie mogą być używane, ponieważ nie ma gniazd. Na jednym z moich zdjęć można użyć ich w jeden sposób na przód.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2020

    Doskonała oferta, świetny pobyt w komunikacji dotykowej, szybka reakcja, dobra jakość To tylko części w torbie Brak instrukcji Patrząc na zdjęcia elementu można dowiedzieć się, gdzie idzie każda część Będziesz potrzebował zasilania ATX (nie zawiera) Będziesz musiał przylutować wszystkie części na płytce obwodowej Dobry pierwszy raz projekt, aby sprawdzić swoje umiejętności lutowania Zdjęcia są do umieszczenia części, nie lutowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2020

    Świetny zestaw do konwersji PSU ATX. Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 042
    • Ft5 537
    • Ft2 400
    • Ft4 979
    • Ft9 955
    • Ft3 831
    • Ft2 669
    • Ft4 866
    • Ft6 303
    • Ft3 482
    • Ft1 988
    • Ft24 560
    • Ft6 967
    • Ft12 942
    • Ft6 303
    • Ft20 908
    • Ft5 142
    • Ft2 287