Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(714)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(714)
    • 5 Star(682)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/11/2021

    10szt w idealnym stanie Jestem bardzo zadowolony z nich!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Aby kupić w ilości i mieć zawsze pod ręką, tak wiele możliwości jest nawet nieskończone i cena derisory. Idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Nie zapomnij pobrać sterowników.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Ładny produkt ze zintegrowanym wifi, uwielbiam go .. Pewnie, kupię jeszcze raz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Przybyli w przewidywanym czasie. Teraz do tworzenia kursów IoT

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2020

    Drugi produkt tego samego dostawcy. Zawsze potrójne opakowanie. PCB jest dobrej jakości. Pierwsze testy są jednoznaczne z tym materiałem. Nic do powiedzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Ładny moduł NodeMCU. Nie wiem, czy to ma związek z moją deską, ale zajmuje całą szerokość, więc nie mogę jej użyć...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2020

    Wszystko przyszło i paczka działała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2019

    no lo he probado todavia por que no controlo mucho del tema, pero venia bien empaquetado, nigun pin doblado ni nada con mal aspecto, me dijo un compañero de trabajo que este cacharrito es muy bueno con las redes inalambricas, y tiene mucha utilidad, ya lo investigaré cuando tenga tiempo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2019

    I use it for control relays and it's is very good, it takes a little time to connect to the wifi (only 5 sec) but this product is great

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$11.49
    • US$8.99
    • US$8.99
    • US$7.99
    • US$9.99
    • US$19.62
    • US$5.69
    • US$14.94
    • US$15.15
    • US$9.99
    • US$13.79
    • US$9.99
    • US$39.99
    • US$45.99
    • US$12.64
    • US$9.99
    • US$14.94